برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

چیزکیک سن سباستین؛ دسری شیک و لاکچری از اسپانیا

منبع
پانا
بروزرسانی
چیزکیک سن سباستین؛ دسری شیک و لاکچری از اسپانیا

پانا/  این «دسر لذیذ» که ریشه در شهر زیبای سن سباستین دارد، با بافتی نرم و طعمی متفاوت، توانسته است نظر عاشقان چیزکیک را به خود جلب کند. با ما همراه باشید تا شما را با مراحل آسان و کاربردی آماده‌سازی این دسر خوش طعم آشنا سازیم. برای طرز تهیه چیزکیک سن سباستین، ابتدا پنیر خامه‌ای یا ماسکارپونه، خامه صبحانه، شکر، آرد، نشاسته ذرت، آبلیمو و تخم‌مرغ را با هم مخلوط می کنیم، سپس در قالب ریخته و در فر پخته می پزیم. پس از پخت، اجازه می‌دهیم چیزکیک در فر خاموش خنک شود و نهایتاً برای سفت شدن، یک شب در یخچال قرار می‌گیرد.
 
مواد لازم
خامه صبحانه۲۵۵ گرم
نشاسته ذرت۵ گرم
پنیر خامه‌ای یا ماسکارپونه۵۱۰ گرم

آرد۱۰ گرم
آبلیمو۵ گرم
تخم مرغ۴ عدد
شکر۱۷۰ گرموانیل۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه چیز کیک سن سباستین
مرحله ۱: آماده‌سازی مواد اولیه
قبل از هر چیز، اطمینان حاصل کنید که تمام مواد اولیه در دمای اتاق قرار دارند. این کار به ترکیب بهتر مواد کمک می‌کند. پنیر خامه‌ای یا ماسکارپونه، خامه صبحانه و تخم‌مرغ‌ها باید از چند ساعت قبل از شروع پخت خارج از یخچال قرار گرفته باشند.

مرحله ۲: پیش‌گرم کردن فر
فر را بر روی دمای ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود. این دمای بالا برای ایجاد بافت منحصر به فرد چیزکیک سن سباستین ضروری است.

مرحله ۳: مخلوط کردن پنیر و شکر

در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه‌ای یا ماسکارپونه را با شکر مخلوط کنید و با همزن دستی یا برقی بزنید تا ترکیبی نرم و یکدست به دست آید.

مرحله ۴: افزودن تخم مرغ
تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به مخلوط پنیر و شکر اضافه کنید، پس از اضافه کردن هر تخم‌مرغ، خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.

مرحله ۵: اضافه کردن مواد خشک
آرد، نشاسته ذرت و وانیل را اضافه کنید و ترکیب کنید تا هیچ گلوله‌ای باقی نماند. مراقب باشید که بیش از حد مخلوط نشود تا بافت چیزکیک نرم و لطیف بماند.
 
مرحله ۶: افزودن خامه و آبلیمو

خامه صبحانه و آبلیمو تازه را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا تمام مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله ۷: ریختن مخلوط در قالب
مخلوط آماده شده را در یک قالب چیزکیک که از قبل چرب شده است، بریزید. قالب را چند بار به آرامی بر روی سطح کار بکوبید تا حباب‌های هوا خارج شوند.

مرحله ۸: پخت چیزکیک
چیزکیک را برای مدت ۲۰ دقیقه در فر پیش‌گرم شده قرار دهید، سپس دمای فر را به ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد کاهش دهید و برای یک ساعت دیگر اجازه دهید چیزکیک بپزد.

مرحله ۹: خنک کردن چیزکیک
پس از پایان پخت، فر را خاموش کنید و اجازه دهید چیزکیک برای ۱۰ دقیقه دیگر درون فر باقی بماند، سپس درب فر را باز کنید و اجازه دهید چیزکیک به مدت ۱ ساعت دیگر در دمای محیط خنک شود.

مرحله ۱۰: قرار دادن چیزکیک در یخچال
پس از خنک شدن کامل در دمای محیط، چیزکیک را برای حداقل ۴ ساعت یا بهتر است یک شب کامل در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد و سفت شود.

مرحله ۱۱: سرو چیزکیک 
پس از اینکه چیزکیک کاملاً سرد و محکم شد، آماده سرو است. می‌توانید آن را به تکه‌های دلخواه برش دهید و با میوه‌های تازه، سس شکلات یا خامه تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره