برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

آموزش دسر یخچالی جدید با بیسکویت پتی بور

منبع
نمناک
بروزرسانی
آموزش دسر یخچالی جدید با بیسکویت پتی بور

نمناک/ کیک یخچالی یا دسرهای خوشمزه فوری که برای پذیرایی تهیه می شوند، بدلیل استفاده نکردن از فر و ساده بودن مراحل آماده سازی، جزو پرطرفدارترین ها میان دسر با بیسکویت پتی بور هستند. اگر علاقه به دسر نسکافه ای یا انواع دسر شیک فوری برای میهمانی های خودمانی دارید و جزو طرفداران تیرامیسو هستید، رسپی این بخش ایده خوبی برایتان خواهد بود.

نکته مهم درباره مواد لازم دسر یخچالی
این دسر کم شیرین است بنابراین اگر مایل بودید دسر شما شیرین تر باشد، میتوانید میزان شکر را تا 1 لیوان اضافه کنید
در صورت حذف پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری پودر نشاسته دیگر به مواد اضافه کنید
چنانچه پودر نسکافه فوری در دسترس نداشتید، به عنوان جایگزین میتوانید 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو استفاده کنید
طرز تهیه دسر یخچالی ساده با بیسکوئیت
در مرحله اول، تمام مواد بالا را با هم ترکیب کرده و رو حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به جوش بیاید.
بعد از به جوش آمدن مواد، 1 بسته خامه صبحانه به آن اضافه کرده و کمی مخلوط کنید تا یکدست شود و از روی حرارت بردارید.
حالا نوبت بخش نهایی دسر بیسکوئیتی خوشمزه ماست. ظرف مناسب خود را انتخاب کرده و داخل آن یک لایه از بیسکوییت ها را بچینید و از مواد روی بیسکوئیت ها بریزید.
سپس لایه بعدی بیسکوئیت و مواد میانی دسر. به همین شکل ادامه دهید تا ظرف پر شود.
چون مواد داغ است، نیازی به مرطوب کردن بیسکویت ها نیست.
بعد از پایان چینش بیسکوئیت و مواد دسر، ظرف را به مدت حداقل 3 ساعت داخل یخچال قرر دهید.
بعد از آنکه دسر خودش را به اصطلاح گرفت، آن را از یخچال بیرون آورده و یا پودر شکلات و هر خوشمزه دیگری تزیین کنید.
 
 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره