برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

راحت‌تر و خوشمزه‌تر از این بال و کتف نداریم

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم: بال و کتف،دوغ تا حدی که روی بال و کتف رو بگیره،زردچوبه و نمک
مراحل
بال و کتف رو با دوغ و زردچوبه و نمک ۲۰دقیقه بجوشانید بعد آبکش کنید و داخل روغن سرخ کنید،بهتره که روی مرغ رو برش بزنید من یادم رفت

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره