برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

شيريني ها/ طرز تهيه نان لقمه اي نارگيلي

منبع
ايران کوک
بروزرسانی
شيريني ها/  طرز تهيه نان لقمه اي نارگيلي
ايران کوک/ چي لازم دارم: آرد 2 ليوان / خمير مايه 1 قاشق چايخوري / آب گرم 1/2 ليوان / شکر 1/6 ليوان / نمک 1/2 قاشق چايخوري روغن 1/4 ليوان / تخم مرغ 2 عدد / پودر نارگيل 1 ليوان / عسل 1/4 ليوان / کره ذوب شده 4 قاشق غذاخوري چطوري درست کنم: 1 قاشق چايخوري شکر را با 1/2 ليوان آب گرم حل کنيد ( آب گرمي که دست را نسوزاند ) ، خمير مايه را اضافه کنيد و 5 - 10 دقيقه کناري قرار دهيد تا عمل کند ( کف کند يا حجم آن بيشتر شود ). شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه اي بريزيد و مخلوط کنيد سپس 1 تخم مرغ کامل و 1 زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنيد ( 1 سفيده را براي رومال نانها کنار بگذاريد ) ، مواد را بزنيد تا يکدست شوند. خمير مايه و چند قاشق آرد را باهم مخلوط کنيد سپس به مواد اضافه نماييد ، پس از اينکه کمي مخلوط کرديد باقي مانده آرد را کم کم اضافه کنيد و با قاشق هم بزنيد تا آرد تمام شود ؛ مواد را روي سطح کار قرار داده و ورز دهيد تا خمير نرم و لطيفي بدست بيايد. داخل کاسه اي را چرب کنيد و خمير را داخل کاسه قرار دهيد ، روي کاسه را بپوشانيد و در جاي گرمي 1 - 2 ساعت استراحت دهيد تا حجم خمير 2 برابر شود ، پس از افزايش حجم خمير را روي سطح کار قرار دهيد و به 10 قسمت مساوي تقسيم کنيد. هر تکه خمير را ابتدا به شکل توپ درآوريد سپس با وردنه به صورت دايره اي نازک پهن کنيد ؛ پودر نارگيل را با کره ذوب شده و عسل مخلوط کنيد تا به شکل خميري شود سپس اين خمير را به 10 قسمت تقسيم کنيد و داخل هر تکه خمير يک تکه خمير نارگيلي بگذاريد. 2 طرف خمير را روي هم بياوريد سپس خمير را لوله کنيد تا همانند شکل شود ، سيني فر را چرب کنيد و خمير را از سمت تا خورده روي سيني قرار دهيد ، تمام خميرها را به همين صورت آماده کنيد و با فاصله داخل سيني بگذاريد سپس روي سيني را با سلفون بپوشانيد و 30 دقيقه ديگر استراحت دهيد تا حجم خميرها بيشتر شود. سفيده تخم مرغ را با مقداري آب رقيق کنيد و با برس روي نان ها بزنيد سپس سيني را داخل فري که از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد وشن کرده ايد 15 - 20 دقيقه قرار دهيد تا نانهاي نارگيلي خوشمزه آماده شوند. نکته : بهتر است در زمان پخت نان کاسه اي آب داخل فر قرار دهيد.