صبحانه/ «شير بادام» نوشيدني مخصوصي که فقط هنگام صبح مي چسبه!
بروزرسانی
مواد لازم/ چي لازم دارم:
بادام خام، خيسانده شده در آب : يک فنجان
آب : 3 فنجان
خرما : 2 الي 4 عدد
عصاره وانيل : 1/2 قاشق چايخوري
دارچين : 1/4 قاشق چايخوري
نمک : به مقدار لازم
چه جوري درست ميشه:
مرحله 1
بادام را در يک کاسه همراه با آب مي ريزيم به مدت 8-12 ساعت و بعد بادامها را در آبکش مي ريزيم .
مرحله 2
بعد از تخليه آب بادام ها را همراه با وانيل ، خرما و آب داخل مخلوط کن مي ريزيم و خوب مخلوط مي کنيم .
مرحله 3
مخلوط را داخل صافي مي ريزيم تا تفاله ها از مايع جدا شوند .بعد مايع را دوباره داخل مخلوط کن مي ريزيم و در اين مرحله دارچين و نمک را اضافه مي کنيم .
مرحله 4
شير بادام را مي توانيد داخل ظرف شيشه اي در دار ريخته و به مدت 3-5 روز در يخچال نگهداريد.
مرحله 5
شما مي توانيد پوره بادام را براي انواع کلوچه و يا همراه انواع مربا مصرف کنيد.