آخرین خبر/تعویض طلایی نکونام مانع از شکست تراکتور در بازی امشب با نفتچی ازبکستان شد تا حکم اخراج خودش هم به تعویق بیفتد!
به گزارش آخرین خبر، تیمهای تراکتور و نفتچی ازبکستان در چارچوب هفته چهارم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه سلطان قابوس به مصاف هم رفتند و در خاتمه به تساوی دو بر دو رضایت دادند.
داور: چوی هیونجای (کرهجنوبی).
اخطار: یان ساسی (۷۸) (نفتچی).
اخراج: فرشاد فرجی (۶۱) (تراکتور).
گلها: استیپ پریکا (۵۵)، جووویچ (نفتچی)، تومیسلاو اشترکال (۸۲)، مسعود زائرکاظمین (تراکتور).
ترکیب نفتچی: بوتیرالی ارگاشف، میشل آگوستو، بویان چیگر (۸۵- خورشید گیوسوف)، ابراهیمخلیل یولداشف، اسیلبک جمعایف (۴۶- آبروربک ایسمویلوف)، نورمحمد عبدالغنیف (۵۴- استیپ پرسیا)، علیشر ادیلوف، یان ساسه، فرخ سیفیف، راتینیو (۷۶- جووویچ) و مارکوس فورس (۴۶-جمشید اسکندروف).
ترکیب تراکتور: پارسا جعفری، شجاع خلیلزاده، اودیلجان خامروبکوف، تیبور هالیلوویچ (۸۴- مسعود زائرکاظمین)، دانیال اسماعیلیفر (۸۴- سیدمهدی حسینی)، صادق محرمی (۶۱- هادی حبیبینژاد)، محمد نادری، فرشاد فرجی، محمد دانشگر (۴۶- مهدی هاشمنژاد)، شهریار مغانلو (۳۷- تومیسلاو اشترکال) و امیرحسین حسینزاده.
نفتچی در همان ابتدای مسابقه صاحب موقعیت خطرناکی شد که پارسا جعفری با واکنشی بهموقع مانع از گلزنی حریف شد و تراکتور را در بازی نگه داشت. در اواسط نیمه نخست نیز تعویض زودهنگام شهریار مغانلو و خروج او از زمین با اعتراض این بازیکن همراه شد؛ تصمیمی که از نکات عجیب نیمه اول مسابقه بود. در این دیدار مهدی هاشمنژاد، وینگر ۲۵ ساله تراکتور، پس از ۲۰۲ روز دوری از میادین بار دیگر برای تیمش به میدان رفت. همچنین شجاع خلیلزاده با ثبت بیستوهشتمین بازی آسیایی خود، رکورددار بیشترین تعداد بازی در رقابتهای آسیایی با پیراهن تراکتور شد.
نیمه دوم برای نماینده ایران با اتفاقات تلخی همراه بود. در دقیقه ۵۵ و روی اشتباه شجاع خلیلزاده، نفتچی به گل نخست خود دست پیدا کرد تا تراکتور در چهار مسابقه این فصل لیگ نخبگان آسیا تنها یک کلینشیت داشته باشد. شش دقیقه بعد شرایط برای تراکتور دشوارتر شد و فرشاد فرجی با دریافت کارت قرمز مستقیم از زمین مسابقه اخراج شد تا شاگردان نکونام ادامه بازی را با ۱۰ بازیکن دنبال کنند. این دومین اخراج دوران فوتبال فرجی بود.
با وجود این شرایط، تراکتور در ادامه برای جبران نتیجه تلاش کرد و سرانجام در دقیقه ۸۲ روی پاس زیبای امیرحسین حسینزاده، تومیسلاو اشترکال موفق شد گل تساوی را به ثمر برساند اما در ادامه و روی شوت جووویچ و ضعف پارسا جعفری، گل دوم را دریافت کرد اما روی ضربه زائرکاظمین در دقیقه ۹۹ بازی را دو بر دو کرد.
تراکتور با این تساوی و دو امتیاز، در رتبه سیزدهم مرحله گروهی لیگ نخبگان قرار گرفت تا امید زیادی به صعود نداشته باشد.گزارش زنده:
پایان بازی.
دقیقه 90+8: گل دوم تراکتور به نفتچی توسط زائرکاظمینی روی پاس زیبای حسین زاده رقم خورد.
دقیقه 90+4: شلیک محکم ستاره اهل مونته نگرو به شکلی غافلگیرکننده در درون دروازه تیم تراکتور قرار گرفت تا نتیجه بازی دو بر یک شود.
دقیقه ۸۳: روی حرکت زیبای امیرحسین حسینزاده او به محوطه جریمه نزدیک شد و پاس خود را برای تومیسلاو اشتراکالی فرستاد و این بازیکن ضربه نهایی را به بهترین شکل ممکن زد و گل شد.
دقیقه 74: شوت حبیبینژاد از پشت محوطه جریمه نفتچی، از کنار دروازه این تیم به بیرون رفت.
دقیقه 55: روی اشتباه خلیلزاده، پریکا با پاس عرضی اسماعیلوف در محوطه جریمه تراکتور صاحب توپ شد و به راحتی دروازه جعفری را باز کرد.
شروع نیمه دوم.
پایان نیمه اول.
دقیقه 3+45: شوت خامروبکوف از پشت محوطه جریمه نفتچی، با اختلاف کم از کنار دروازه این تیم به بیرون رفت.
دقیقه 31: شوت از پشت محوطه جریمه تراکتور را جعفری مهار کرد.
دقیقه 17: شوت از پشت محوطه جریمه تراکتور، از کناردروازه جعفری به بیرون رفت.
دقیقه 6: شوت خطرناک در محوطه جریمه تراکتور از بالای دروازه جعفری به بیرون رفت.
دقیقه 5: ارسال خطرناک روی دروازه تراکتور را پارسا جعفری دفع کرد و در ادامه توپ برگشتی به مهاجم نفتچی رسید اما شوت ا ورا هم دروازهبان ترکتور دفع کرد تا یک دبل سیو دیدنی در ابتدای مسابقه داشته باشد.
شروع بازی با سوت داور.
تراکتور تبریز در هفته چهارم لیگ نخبگان آسیا میزبان نفتچی ازبکستان است.
دو تیم تراکتور و نفتچی ازبکستان در هفته چهارم لیگ نخبگان آسیا، در ورزشگاه سلطان قابوس شهر مسقط به مصاف هم رفتند.
ترکیب تراکتور
پارسا جعفری، فرشاد فرجی، شجاع خلیلزاده، محمد دانشگر، دانیال اسماعیلیفر، اودیل خامروبکوف، تیبور هلیلوویچ، محمد نادری، صادق محرمی، شهریار مغانلو و امیرحسین حسینزاده
سرمربی: جواد نکونام
ترکیب نفتچی
بوتیرالی ارگاشف، میشل آگوستو، بویان چیگر، ابراهیمخلیل یولداشف، اسیلبک جمعایف، نورمحمد عبدالغنیف، علیشر ادیلوف، یان ساسه، فرخ سیفیف، راتینیو و مارکوس فورس
سرمربی: اسلامبک اسماعیلاف
تیم داوری
داور: چوی هیون جائه (کره جنوبی)
کمکها: چانگ جونگ بیل و چیون جین هی (کره جنوبی)
داوران VAR: کیم ووسونگ و چوی چول جون (کره جنوبی)















![دبیر شورای عالی امنیت ملی: مردم ما [در خصوص بازنگری در دکترین هستهای] مطالبه دارند](https://app.akharinkhabar.ir/images/2026/10/31/69c7d520-773b-4276-ba97-9b88f16e6224.png)