برترين ها/ مهلبيه تقريبا همان فرني فارسي است که اولين بار آن را «دورس بابلى» براي «مهلب بن مغيره» اختراع نمود و از آن براي رفع تهوع استفاده کرد.
تقريبا همان فرني فارسي است که اولين بار آن را «دورس بابلى» براي «مهلب بن مغيره» اختراع نمود و از آن براي رفع تهوع استفاده کرد. مزاج اين غذا گرم و تر است و براي توليد خون سالم مفيد ميباشد. مصرف مکرر آن چاق کننده است و در تقويت قواي جنسي مردان، رفع سرفه، خشونت صدا و بر طرف کردن يبوست مفيد ميباشد.
چي لازم دارم:
2 ليوان شير گاو
3 /1 فنجان برنج نيم دانه يا 4 ق س آرد برنج
3 /1 فنجان شکر
3 /1 فنجان گلاب
2 عدد هل
4 ليوان آب
چطوري درست کنم:
1. ابتدا برنج نيم دانه را با آب بپزيد تا کاملا له شود، سپس آن را با همزن آنقدر مخلوط کنيد تا يکدست گردد. حالا شير، شکر و هل را اضافه کنيد و روي شعله ملايم بگذاريد تا به حالت ژلهاي دربيايد.
2. در انتها گلاب را اضافه کرده و بعدازاينکه چند قل زد و روي آن چروک ريز افتاد، خاموش کنيد. حال مهلبيه را در ظرف دلخواه بکشيد و به سليقه خودتان آن را تزيين کرده ، ميل فرماييد.
3. درصورتيکه از آرد برنج استفاده ميکنيد، از همان ابتدا شير، نصف مقدار آب ذکرشده در دستور، شکر و آرد را مخلوط کرده و به قوام آوريد.
با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar