برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ کشک کدو، غذاي کرماني

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
غذاي اصلي/ کشک کدو، غذاي کرماني
آخرين خبر/ چي لازم دارم: کشک ۱ پيمانه کدو ۷۵۰ گرم (۱۰ عدد متوسط) پياز داغ ۲ قاشق غذاخوري سير داغ، نعنا داغ به ميزان لازم فيله گوجه فرنگي ۴ عدد پودر مغز گردو براي تزيين نمک، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم روغن به ميزان لازم چطوري درست کنم: شش عدد از کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد نموده و سرخ کنيد. نيمي از پياز داغ، سيرداغ و فيله هاي گوجه فرنگي خرد شده را نيز اضافه نموده و چند بار هم بزنيد. کمي نمک، فلفل و زردچوبه به آنها بيفزاييد. سپس حرارت را ملايم نموده و درب ظرف را بگذاريد تا کدوها با آب گوجه فرنگي بپزند. بعد از آن که آب غذا کشيده شد، نيمي از کشک را اضافه نموده و شعله را خاموش کنيد. سپس کدوهاي خرد شده و گوجه فرنگي را با گوشت کوب کاملا بکوبيد تا نرم شود. چهار عدد از کدوهايي را که کنار گذاشته ايد، از وسط نصف کرده و سرخ کنيد و اجازه دهيد تا اين کدوها نيز کمي بپزند. مغز کدوهاي دو نيم شده را خارج نموده و در ظرف بچينيد و وسط آنها را از مخلوط کشک کدو و گوجه فرنگي پر کنيد و روي آن را با بقيه پياز داغ، سيرداغ، پودر گردو، نعنا داغ و کشک تزيين نماييد. با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar