برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

فوت آشپزي/ فوت و فن پخت خورش قيمه حرفه‌اي

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
فوت آشپزي/ فوت و فن پخت خورش قيمه حرفه‌اي
آخرين خبر/ براي دانستن فوت و فن پخت خورش قيمه حرفه‌اي اين مطلب را بخوانيد. 1. گوشتي که براي تهيه اين خورش مورد استفاده قرار مي‌گيرد، گوشت خورشي است که يا از گوشت گوساله تهيه مي‌شود که بهتر است مغز ران باشد يا گوشت گوسفند که در اين صورت گوشت سردست را به شما توصيه مي‌کنم. 2. ظرف مناسب پخت اين غذا، قابلمه مسي است و بهتر است خورش آماده شده را در ظرف سفالي و به رنگ فيروزه‌اي سرو کرد تا به اين ترتيب غذا ظاهري زيبا پيدا کند. 3. هرگز در خورشتان آب‌ليمو نريزيد بلکه آن را با ليموعماني و رب گوجه‌فرنگي ترش مزه‌دار کنيد. يادتان باشد که برخي از رب‌هاي گوجه‌فرنگي ترش مزه هستند و مي‌توانند به هر چه خوش‌طعم شدن خورش کمک کنند. ظرف مناسب پخت اين غذا، قابلمه مسي است و بهتر است خورش آماده شده را در ظرف سفالي و به رنگ فيروزه‌اي سرو کرد تا به اين ترتيب غذا ظاهري زيبا پيدا کند. 4. براي آماده کردن لپه، بعد از خيساندن، آن‌ها را چند دقيقه در آب بجوشانيد و کف سياه حاصل از جوشيدن را بگيريد تا بوي خاص آن از بين برود و افزودن اين لپه‌ها به خورش، طعم بهتري به آن خواهد داد. در غير اين صورت لپه‌ها را به همراه گوشت تفت دهيد و سپس آب را در خورش بريزيد تا مواد در کنار هم بپزند و لپه‌ها شکل خود را از دست ندهند. 5. رب گوجه‌فرنگي و زعفران از عوامل رنگ دهنده به اين خورش هستند و افزودن کمي دارچين به غذا طعم بهتري به آن خواهد داد. 6. ليمو عماني‌ها را 20 دقيقه قبل از سرو به خورش اضافه کنيد زيرا زود انداختن آن‌ها باعث تلخي خورش مي‌شود. دير انداختن آن‌ها باعث مي‌شود که غذا طعم ليموعماني پيدا نکند. 7. هرگز روي خورش قيمه، چيپس خلالي نريزيد بلکه خودتان خلال‌هاي سيب‌زميني تازه را سرخ و همراه غذا سرو کنيد. 8. انداختن 2 عدد گوجه‌فرنگي قاچ شده در خورش، هم طعم بهتري به اين غذا مي‌دهد هم باعث مي‌شود تا اين خورش رنگ بهتري پيدا کند. 9. اين غذا بايد با يک بشقاب سبزي خوردن و برنج زعفراني سرو شود. ته‌ديگ برنج هم بايد از نوع ناني باشد زيرا اين غذا با خلال‌هاي سيب‌زميني سرو مي‌شود پس نبايد ته‌ديگ غذا را هم سيب‌زميني گذاشت. به خاطر داشته باشيد که گذشتن ته‌ديگ نان در کنار اين خورش طعم به يادماندني‌اي به آن خواهد داد. 10. نوشيدني‌اي که به شما پيشنهاد مي‌کنم با اين خورش ميل کنيد، دوغ، شربت به‌ليمو و شربت گل سرخ است که با نوشيدن آن‌ها وعده غذايي‌تان کامل خواهد شد. هرگز روي خورش قيمه، چيپس خلالي نريزيد بلکه خودتان خلال‌هاي سيب‌زميني تازه را سرخ و همراه غذا سرو کنيد با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد