برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ طرز تهيه خورش قيمه بادمجان

منبع
سيمرغ
بروزرسانی
غذاي اصلي/  طرز تهيه خورش قيمه بادمجان
سيمرغ/مدت زمان آماده سازي : 30 دقيقه مدت زمان پخت : 60 دقيقه کل زمان پخت : 90 دقيقه مواد لازم خورش قيمه بادمجان : گوشت گوسفند خورشتي به ميزان دلخواه لپه 1 ليوان بادمجان 4 الي 5 عدد گوجه فرنگي 2 عدد پياز 2 عدد رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري پر زعفران دم کرده غليظ 1 قاشق مرباخوري طرز تهيه خورش قيمه بادمجان : لپه را از شب قبل با مقداري آب خيس کنيد و تا روز بعد چند بار آب آن را تعويض کنيد. پياز را خرد کنيد و با مقداري روغن تفت دهيد تا نرم شود سپس گوشت خرد شده را اضافه کنيد و تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير کند، چند ليوان آب اضافه کنيد و بگذاريد گوشت بپزد و نرم شود، لپه ها را جداگانه با چند ليوان آب بپزيد تا نرم شود. رب گوجه فرنگي و گوجه هاي ريز خرد شده را با مقداري روغن تفت دهيد. سپس مخلوط گوجه را همراه با لپه پخته و زعفران دم کرده به گوشت پخته اضافه کنيد و بگذاريد خورش جا بيفتد ( در اين مرحله اگه نياز بود مقداري آب جوش به خورش اضافه کنيد ). بادمجان ها را پوست بگيريد، روي بادمجان ها مقداري نمک بپاشيد و ۱۵ دقيقه استراحت دهيد تا رطوبت و تلخي بادمجان گرفته شود سپس آبکشي کنيد و با مقداري روغن سرخ نماييد. پس از اينکه خورش جا افتاد بادمجان هاي سرخ شده را به خورش اضافه کنيد، نمک و فلفل خورش را اندازه کنيد و ۱۰ دقيقه ديگر بگذاريد خورش بجوشد. سپس خورش قيمه بادمجان را در ظرف بکشيد و با برنج سرو کنيد. نکته ها : مي توانيد بادمجان ها را سرخ کنيد و در زمان سرو روي خورش قرار دهيد، استفاده از گوجه فرنگي و زعفران اختياري مي باشد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد