برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ «مرغ ترش گيلاني»، اشتهايتان را دو برابر مي کند

منبع
برترين ها
بروزرسانی
غذاي اصلي/ «مرغ ترش گيلاني»، اشتهايتان را دو برابر مي کند
برترين ها/ مرغ ترش گيلان از مجموعه دستورغذايي هاي محلي است که طرز تهيه آن را براي شما آماده کرده ايم. مرغ ترش، اين غذاي محلي و خوشمزه ي استان گيلان را بپزيد و از خوردن آن لذت ببريد. چي لازم دارم: روغن به ميزان لازم سبزيهاي معطر ۱ کيلوگرم پياز ۱ عدد سير ۴ حبه مرغ ۱ عدد لپه ۱۰۰ گرم زردچوبه به ميزان لازم آبليمو ۱ پيمانه نمک به ميزان لازم فلفل به ميزان لازم تخم مرغ ۲ عدد چطور بپزم: 1-در ماهيتابه اي بزرگ کمي روغن بريزيد و سبزي ها را در آن تفت دهيد. 2-در اين ميان، در قابلمه اي کمي روغن بريزيد و پياز و سير را در آن تفت دهيد. مرغ و لپه را اضافه کنيد و تفت دهيد ، به آن ها زردچوبه بزنيد و کمي تفت دهيد. بر روي آن ها ۲ ليوان آب بريزيد و بگذاريد تا مرغ و لپه کاملا پخته و نرم شوند. 3-سبزي تفت داده شده را به مواد اضافه کنيد و براي ۶۰ دقيقه بپزيد. 4-آب ليمو، نمک و فلفل سياه را اضافه کنيد و بگذاريد تا خورش جا بيافتد. 5-در پايان تخم مرغ هاي زده شده را در آن بريزد و بگذاريد تا پخته شوند. 6-خورش را در ظرف مورد نظر بکشيد و به همراه برنج ميل کنيد. نکات: 1- سبزي مرغ ترش شامل جعفري، گشنيز و سبزي محلي خالواش است. مي توانيد به جاي خالواش از نعناع و يا حتي پونه استفاده کنيد. سبزي ها را پاک کرده و تميز بشوييد. آن ها را ريز خرد کنيد. 2- پياز را ريز خرد کنيد. سير را هم با کنار چاقو له کرده و ريز خرد کنيد 3- مي توانيد از فيله ي مرغ هم استفاده کنيد. در صورت تمايل آن ها را خرد کنيد. 4- لپه را از شب قبل خيس کنيد. ترجيحا در اين ميان آب آن را چند بار عوض کنيد. 5- مي توانيد به جاي آب ليمو از آب نارنج، آب غوره يا آب انار استفاده کنيد. 6- تخم مرغ ها را در ظرفي شکسته و با چنگال هم بزنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد