آخرين خبر/ اين غذا غذاي محلي گيلان است و به صورت گسترده در ساير مناطق شمالي هم طبخ ميشود.
چي لازم دارم:
مرغ نيم کيلو
بادمجان ۴ عدد
گوجه فرنگي ۴ عدد
پياز ۱ عدد
سبزي (گشنيز، چوچاق، ترشک، سير، نعنا، برگ چغندر، کوتکوتو، ترش واش) به ميزان لازم
رب آلوچه ۲ قاشق غذاخوري
رب انار (ملس) ۲ قاشق غذاخوري
نمک به ميزان لازم
فلفل به ميزان لازم
زردچوبه
چطور بپزم:
ابتدا بادمجانها را پوستکنده و در آب و نمک غليظ قرار ميدهيم. سپس سبزي را خردکرده و با مقداري روغن آن را سرخ ميکنيم و پياز را روي سبزي رنده کرده و مخلوط ميکنيم (به همراه آب پياز) .سپس نمک و زردچوبه را هم اضافه کرده و آن را مخلوط ميکنيم تا ته نگيرد
مرغ را جداگانه سرخ ميکنيم و به سبزي اضافه ميکنيم و سپس بادمجانها را از آب نمک درآورده و همان طور درسته سرخ ميکنيم و به غذا اضافه ميکنيم. رب را در نصف ليوان آب جوش حل کرده و به خورش اضافه ميکنيم و کمي هم ميزنيم و سپس ۲ ليوان ديگر آب جوش به غذا اضافه کرده و وقتي غذا جوش خورد حرارت را کم ميکنيم تا پخته شود. گوجه فرنگيها را به دونيم قسمت کرده و در روغن سرخ ميکنيم. وقتي خورش تقريباً ۴۵ دقيقه پخت و بادمجانها کاملاً له شدند گوجهها را اضافه ميکنيم و بعد از ۱۵ دقيقه خورش را براي سرو با پلو آماده ميکنيم
نکات:
۱)اگر بادمجانهاي شما له نشدند خورش را آن قدر هم بزنيد تا له شوند
۲)اگر سبزي مخصوص را نداشتيد به جاي آن از سبزيهايي که داريد بريزيد و سعي کنيد از نوع معطر بيشتر استفاده کنيد
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد