برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ «ترش واش»، خورشت مرغ گيلاني ها

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
غذاي اصلي/ «ترش واش»، خورشت مرغ گيلاني ها
آخرين خبر/ اين غذا غذاي محلي گيلان است و به صورت گسترده در ساير مناطق شمالي هم طبخ مي‌شود. چي لازم دارم: مرغ نيم کيلو بادمجان ۴ عدد گوجه فرنگي ۴ عدد پياز ۱ عدد سبزي (گشنيز، چوچاق، ترشک، سير، نعنا، برگ چغندر، کوتکوتو، ترش واش) به ميزان لازم رب آلوچه ۲ قاشق غذاخوري رب انار (ملس) ۲ قاشق غذاخوري نمک به ميزان لازم فلفل به ميزان لازم زردچوبه چطور بپزم: ابتدا بادمجان‌ها را پوست‌کنده و در آب و نمک غليظ قرار مي‌دهيم. سپس سبزي را خردکرده و با مقداري روغن آن را سرخ مي‌کنيم و پياز را روي سبزي رنده کرده و مخلوط مي‌کنيم (به همراه آب پياز) .سپس نمک و زردچوبه را هم اضافه کرده و آن را مخلوط مي‌کنيم تا ته نگيرد مرغ را جداگانه سرخ مي‌کنيم و به سبزي اضافه مي‌کنيم و سپس بادمجان‌ها را از آب نمک درآورده و همان طور درسته سرخ مي‌کنيم و به غذا اضافه مي‌کنيم. رب را در نصف ليوان آب جوش حل کرده و به خورش اضافه مي‌کنيم و کمي هم مي‌زنيم و سپس ۲ ليوان ديگر آب جوش به غذا اضافه کرده و وقتي غذا جوش خورد حرارت را کم مي‌کنيم تا پخته شود. گوجه فرنگي‌ها را به دونيم قسمت کرده و در روغن سرخ مي‌کنيم. وقتي خورش تقريباً ۴۵ دقيقه پخت و بادمجان‌ها کاملاً له شدند گوجه‌ها را اضافه مي‌کنيم و بعد از ۱۵ دقيقه خورش را براي سرو با پلو آماده مي‌کنيم نکات: ۱)اگر بادمجان‌هاي شما له نشدند خورش را آن قدر هم بزنيد تا له شوند ۲)اگر سبزي مخصوص را نداشتيد به جاي آن از سبزي‌هايي که داريد بريزيد و سعي کنيد از نوع معطر بيشتر استفاده کنيد با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد