برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ خورشت ترش تره مرغ، دستپخت گيلاني هاي هنرمند

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
غذاي اصلي/ خورشت ترش تره مرغ، دستپخت گيلاني هاي هنرمند
آخرين خبر/ چي لازم دارم: سبزي آش همراه با سير تازه 600 گرم لوبيا چيتي يا کشاورزي تازه و يا از قبل خيس شده نصف پيمانه مرغ سه تيکه آب نارنج براي چاشني آرد برنج يک قاشق چايخوري نمک وفلفل وزردچوبه به مقدار لازم يک عدد پياز نگيني خرد شده رب گوجه( به دلخواه ) يک قاشق غذاخوري
چطور بپزم: ابتدا داخل قابلمه به اندازه دو قاشق روغن بريزيد وپياز نگيني رو توش تفت بديد مرغ رو اضافه کنيد کمي زردچوبه و فلفل بزنيد و کمي با پياز تفت بديد سبزي آش رو به همراه سيري که داره بعد از خرد کردن اضافه کنيد و اگه احساس ميکنيد روغنش کمه به اندازه دو تا سه قاشق ديگه اضافه کنيد.مثل قرمه نبايد سرخ بشه فقط کمي بايد تغيير رنگ بده و بوي خامي سبزي گرفته بشه يک قاشق رب هم اضافه کنيد تا تفت بخوره و خوش آب و رنگ بشه.بعد لوبيا رو بريزيد و سه ليوان آب بزاريد تا به جوش بياد بعد شعله رو کم کنيد تا خورشت جا بيافته. ده دقيقه مونده خاموش کنيد به اندازه يک قاشق چايخوري ارد برنج رو با مقدار خيلي کم آب سرد حل کنيد وبه خورشت اضافه کنيد طعم خيلي خوبي به اين خورشت ميده درنهايت نمک و آب نارنج يا آبليمو تازه بزنيد تا مزه دار بشه ترشي اين خورشت دست خودتونه.موفق باشيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد