سيمرغ/ مدت زمان آماده سازي : 30 دقيقه
مدت زمان پخت : 60 دقيقه
کل زمان پخت : 90 دقيقه
مواد لازم خورش قيمه بادمجان :
گوشت گوسفند خورشتي به ميزان دلخواه
لپه 1 ليوان
بادمجان 4 الي 5 عدد
گوجه فرنگي 2 عدد
پياز 2 عدد
رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري پر
زعفران دم کرده غليظ 1 قاشق مرباخوري
طرز تهيه خورش قيمه بادمجان :
لپه را از شب قبل با مقداري آب خيس کنيد و تا روز بعد چند بار آب آن را تعويض کنيد.
پياز را خرد کنيد و با مقداري روغن تفت دهيد تا نرم شود سپس گوشت خرد شده را اضافه کنيد و تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير کند، چند ليوان آب اضافه کنيد و بگذاريد گوشت بپزد و نرم شود، لپه ها را جداگانه با چند ليوان آب بپزيد تا نرم شود.
رب گوجه فرنگي و گوجه هاي ريز خرد شده را با مقداري روغن تفت دهيد. سپس مخلوط گوجه را همراه با لپه پخته و زعفران دم کرده به گوشت پخته اضافه کنيد و بگذاريد خورش جا بيفتد ( در اين مرحله اگه نياز بود مقداري آب جوش به خورش اضافه کنيد ). بادمجان ها را پوست بگيريد، روي بادمجان ها مقداري نمک بپاشيد و ۱۵ دقيقه استراحت دهيد تا رطوبت و تلخي بادمجان گرفته شود سپس آبکشي کنيد و با مقداري روغن سرخ نماييد.
پس از اينکه خورش جا افتاد بادمجان هاي سرخ شده را به خورش اضافه کنيد، نمک و فلفل خورش را اندازه کنيد و ۱۰ دقيقه ديگر بگذاريد خورش بجوشد. سپس خورش قيمه بادمجان را در ظرف بکشيد و با برنج سرو کنيد.
نکته ها : مي توانيد بادمجان ها را سرخ کنيد و در زمان سرو روي خورش قرار دهيد، استفاده از گوجه فرنگي و زعفران اختياري مي باشد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار