بيتوته/
مواد لازم براي تهيه قيمه مرغ :
مرغ سه تکه
لپه 2/3 پيمانه
پياز متوسط دو عدد
زرشک نصف ليوان
رب گوجه 3-4 قاشق غذاخوري
زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوري
چوب دارچين دو تکه
طرز تهيه قيمه مرغ :
بايد ابتدا لپه را براي چند ساعت خيس کنيم. مرغ ها را با نمک و فلفل و زردچوبه آغشته مي کنيم و در مقداري روغن سرخ مي کنيم.
پيازها را نگيني خرد مي کنيم و در روغن تفت مي دهيم. سبک که شد لپه هايي که خيس خورده و آبکش کرديم را اضافه مي کنيم. مقدار کمي که تفت خورد، سه ليوان آب مي ريزيم و اجاز مي دهيم که لپه ها کامل بپزد.
رب گوجه و زرشک را در مقداري روغن تفت مي دهيم و نمک مورد نيازشان را اضافه مي کنيم و بعد از پخت لپه، رب و زرشک و مرغ ها را به لپه ها اضافه مي کنيم. اگر لازم بود يک ليوان آب هم داخل قابلمه مي ريزيم. به همراه چوب دارچين. مي گذاريم حدود 1 ساعت ديگر خورش کامل جا بيفتد.
براي تزيين مي شود از زرشک و سيب زميني سرخ کرده استفاده کنيم.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار