برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ طرز تهيه خورش قيمه با مرغ و زرشک

منبع
بيتوته
بروزرسانی
غذاي اصلي/ طرز تهيه خورش قيمه با مرغ و زرشک
بيتوته/ مواد لازم براي تهيه قيمه مرغ : مرغ سه تکه لپه 2/3 پيمانه پياز متوسط دو عدد زرشک نصف ليوان رب گوجه 3-4 قاشق غذاخوري زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوري چوب دارچين دو تکه طرز تهيه قيمه مرغ : بايد ابتدا لپه را براي چند ساعت خيس کنيم. مرغ ها را با نمک و فلفل و زردچوبه آغشته مي کنيم و در مقداري روغن سرخ مي کنيم. پيازها را نگيني خرد مي کنيم و در روغن تفت مي دهيم. سبک که شد لپه هايي که خيس خورده و آبکش کرديم را اضافه مي کنيم. مقدار کمي که تفت خورد، سه ليوان آب مي ريزيم و اجاز مي دهيم که لپه ها کامل بپزد. رب گوجه و زرشک را در مقداري روغن تفت مي دهيم و نمک مورد نيازشان را اضافه مي کنيم و بعد از پخت لپه، رب و زرشک و مرغ ها را به لپه ها اضافه مي کنيم. اگر لازم بود يک ليوان آب هم داخل قابلمه مي ريزيم. به همراه چوب دارچين. مي گذاريم حدود 1 ساعت ديگر خورش کامل جا بيفتد. براي تزيين مي شود از زرشک و سيب زميني سرخ کرده استفاده کنيم. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد