بيتوته/ کشک کدو يک غذاي کرماني است که کالري کمي دارد و در عوض به دليل داشتن کشک، سرشار از کلسيم است.
چي لازم دارم:
کدو سبز ۸ عدد
کشک ۱ پيمانه
پياز داغ ۲ قاشق غذاخوري
سير داغ به ميزان لازم
نعناع داغ به ميزان لازم
مغز گردو ۳۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
چطور بپزم:
کدوها را پوست بگيريد و سرخ کنيد. اگر مشکل اضافه وزن داريد، ميتوانيد آنها را بخار پز کنيد. در ظرف ديگري، پياز و سير را خرد و سرخ کنيد و به کدوها اضافه کنيد. نمک، فلفل سياه و زردچوبه را هم در همين مرحله اضافه کنيد.
حالا در ظرف را بگذاريد تا کدوها آب بيندازند و کم کم آب آنها کشيده شود. در صورت تمايل ميتوانيد ۲عدد گوجه فرنگي را هم خرد کرده و در غذا بريزيد تا همراه با کدوها بپزند. کدوها را با گوشت کوب بکوبيد تا نرم و يکدست شوند.
سپس مغز گردوي خرد شده يا پودر گردو را هم به غذا اضافه کرده و همراه با کشک به مواد اضافه کنيد. اجازه دهيد تا آب کشک کدو تبخير شده و کمي در تابه سرخ شود. حالا مقدار ديگري کشک به آن اضافه کرده و در ظرف بکشيد.
روي کشک کدو را با پيازداغ، سيرداغ، نعناع داغ و گردو تزئين کنيد. در صورت تمايل ميتوانيد کمي از کشک را با زعفران دم کرده مخلوط کرده و براي تزئين استفاده کنيد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار