برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ طرز تهيه اشکنه کدو و بادمجان

منبع
نمناک
بروزرسانی
غذاي اصلي/ طرز تهيه اشکنه کدو و بادمجان
نمناک/ اشکنه يکي از غذاهايي است که از ديرباز در ايران طبخ مي شده است. اين غذا با توجه به موادي که در آن به کار مي رود بسيار متفاوت است. گاه سبک و گاه سنگين تر است. شما مي توانيد با توجه به ذائقه و رژيم غذايي خود مواد داخل آن را تغيير دهيد. مواد لازم براي اشکنه کدو و بادمجان برنج خشک:3 قاشق سوپ خوري لپه:2 قاشق سوپ خوري بادمجان:يک عدد کدو:يک عدد سير:3 حبه پياز:2 عدد تخم مرغ:2 عدد پيازچه تره و جعفري:يک فنجان طرز تهيه اشکنه کدو و بادمجان بدين ترتيب است که کدو و بادمجان را به قطعاتي به اندازه حبه قند خرد کرده، پياز را نيز نگيني مي کنيد و همراه سير کوبيده يا خلال شده تفت مي دهيد. برنج و لپه خيس کرده را مي گذاريد بپزد و وقتي پخت مواد تفت داده شده را داخل آن مي ريزيد. وقتي همه مواد پخت سبزيجات را نيز مي ريزيد و به آن دو عدد تخم مرغ اضافه مي کنيد و بدون اين که آن را هم بزنيد مي گذاريد ببندد. در اين مرحله کمتر از 10 دقيقه پخت کافي است، به نحوي که تخم مرغ ها زرده عسلي داشته باشند. هنگامي که اين غذا را در بشقاب مي کشيد زرده تخم مرغ لعاب مطبوعي به غذا مي دهد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره