برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ناهار/ دستور پخت دمي گوجه فرنگي

منبع
برترين ها
بروزرسانی
ناهار/ دستور پخت دمي گوجه فرنگي
برترين ها/ دمي گوجه از آن غذاهاي بسيار متداول در خانه هاي ايراني است خوردن اين غذا در همه مناطق کشور متداول است و متعلق به منطقه خاصي نيست. مواد لازم: براي 3 نفر پياز پياز 1 عدد برنج 2 ليوان سيب زميني سيب زميني 1 عدد زعفران يک چهارم قاشق چايخوري (ساييده شده) نمک به ميزان لازم فلفل سياه به ميزان لازم گوجه فرنگي گوجه فرنگي 5 عدد روغن نصف استکان زردچوبه به ميزان لازم طرز تهيه دمي گوجه فرنگي دمي گوجه از آن غذاهاي بسيار متداول در خانه هاي ايراني است خوردن اين غذا در همه مناطق کشور متداول است و متعلق به منطقه خاصي نيست. طرز تهيه: 1. ابتدا گوجه ها را شسته و رنده کنيد و يا در مخلوط کن پوره کنيد.برنج رابشوييد و آن را به همراه دو ليوان آب و گوجه فرنگي پوره شده و نمک بگذاريد دو ساعت خيس بخورد. 2. در ظرف مناسب پيازداغ کنيد و زعفران آبکرده و کمي زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بريزيد و آن را به برنج اضافه کنيد . 3. برنج را با همان آب اضافه شده روي شعله بگذاريد و سيب زميني هاي نگيني شده را به آن اضافه کنيد و اجازه دهيد بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب براي دم کشيدن باقي بماند.برنج را دم بيندازيد و اجازه دهيد آماده شود. نکات: 1. اضافه کردن يک عدد ليمو عماني به غذاي در حال جوش به خوشمزه تر شدن برنج کمک زيادي ميکند. 2. اگر غذا به اندازه کافي رنگ ندارد يک قاشق رب گوجه فرنگي به غذا اضافه کنيد. 3. در صورت تمايل 2تا6قاشق شير به برنج در حال قاشق اضافه کنيد تا ته ديگ خوشرنگ تري داشته باشيد.(اين مقدار را از آب اوليه کم کنيد) 4. بهتر است بعد از دم کشيدن غذا به جاي روغن از کره استفاده کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره