برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ کدبانوهاي شمالي چگونه مرغ مي پزند؟

منبع
پارسه گرد
بروزرسانی
غذاي اصلي/ کدبانوهاي شمالي چگونه مرغ مي پزند؟
پارسه گرد/ تنوع در غذاهاي شمالي بسيار زياد است به طوري که در نواحي مختلف شمال ايران، اين غذاها به شيوه‌هاي متفاوت از هم درست مي‌شوند. اين غذا در مدت 1 ساعت و 40 دقيقه آماده سرو مي‌باشد و براي 6 تا 8 نفر کافي است. براي تهيه اين غذا بهتر است از مرغ چرب و درشت استفاده کنيد. معمولا از گوشت اردک و مرغابي براي پخت اين غذا استفاده مي‌کنند که چرب‌ تر از مرغ است. مقدار سير را بر حسب ذائقه‌ تان تنظيم کنيد. مي‌توانيد 1 تا 2 بوته سير براي تهيه اين خورشت خوشمزه استفاده کنيد. چي لازم دارم: مرغ درشت 1 عدد مخلوط سبزيجات (تره، جعفري، نعناع، گشتيز) 1 کيلو سير 1 بوته لپه 2 قاشق سوپ‌خوري آرد برنج 1 پيمانه آب نارنج يک پيمانه روغن 150 گرم تخم‌مرغ 4 عدد نمک به مقدار لازم چطور بپزم: مرغ را تميز مي‌کنيم و مي‌شوييم. در يک تابه روغن را داغ مي‌کنيم و مرغ درسته را کمي سرخ مي‌کنيم تا هنگام پخت، مرغ نشود. سپس در يک قابلمه ديگر با 2 ليوان آب مي‌گذاريم بپزد. لپه را تميز مي‌کنيم و مي‌شوييم و داخل مرغ مي‌ريزيم و مي‌گذاريم مرغ و لپه نيم پز شوند. سپس سير را شسته و ريز خرد مي‌کنيم. سبزي‌ها را هم پاک کرده، مي‌شوييم و ريز خرد مي‌کنيم. در يک تابه که کمي عمق داشته باشد، سبزي را سرخ مي‌ کنيم و همراه با سير خرد شده در ظرف مرغ مي‌ ريزيم و مي‌ گذاريم چند جوش بزند تا عطر و طعم سبزي‌ها و سير به خورد مرغ برود. بعد آرد برنج را در کمي آب سرد حل مي‌کنيم و کم‌ کم به خورش اضافه مي‌کنيم (آرد برنج بايد در آب سرد حل شود، در غير اين صورت گلوله مي‌شود و در خورش حل نمي‌شود)؛ مرتب به هم مي‌زنيم تا گلوله نشود. نمک، فلفل و آب نارنج را به دلخواه اضافه مي‌کنيم و مي‌گذاريم چند جوش بزند. در يک کاسه تخم‌مرغ‌ها را مي‌شکنيم و خوب هم مي‌زنيم تا زرده و سفيده با هم مخلوط شوند. بعد آن را کم‌کم به خورش اضافه مي‌کنيم و مرتب به هم مي‌زنيم. بعد از چند جوش، خورش آماده است. مي‌‎توانيم مرغ را درسته سرو کنيم و مخلوط خورش را اطراف آن قرار دهيم يا مرغ را تکه‌ تکه کنيم و همراه با آب خورشت سرو نماييم. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره