آسموني/ سمبوسه يکي از پيشغذاهاي ساده و سريع است که تاريخچهاي طولاني دارد. در بخش آسموني اما قصد داريم طرز تهيه سمبوسه پيتزايي را به شما آموزش دهيم که در صورتيکه از عاشقان پيتزا و پنير پيتزا باشيد، حتما از آن خوشتان خواهد آمد.
سمبوسه يکي از پيشغذاهاي ساده و سريع است که تاريخچهاي طولاني دارد. سمبوسه در اصل از هند سرچشمه ميگيرد و از موادي مانند سيبزميني، جعفري و فلفل سياه تهيه ميشود. امروزه انواع مختلفي از سمبوسه وجود دارند که از آن ميان ميتوان به سمبوسه سيب زميني، سمبوسه پنيري، سمبوسه هندي، سمبوسه پيتزايي و … اشاره کرد. در واقع ميتوان نان سمبوسه را با هر ماده دلخواهي پر کرد و نام آن را تغيير داد اما آنچه مشترک است، استفاده از نان لواش و يا خمير فيلو و سرخکردن سمبوسه در حمام روغن داغ است.
چي لازم دارم:
گوشت چرخکرده : 200 گرم
قارچ : 500 گرم
پياز متوسط : 1 عدد
رب گوجه فرنگي : 1 ق غذاخوري
فلفل دلمه متوسط : 1 عدد
پنير پيتزا : 200 گرم
پودر آويشن : به ميزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل : به ميزان لازم
چه جوري درست ميشه:
براي تهيه سمبوسه پيتزايي ابتدا؛ پياز را ريز خرد يا رنده کنيد و در تابه با مقداري زردچوبه و فلفل تفت دهيد.
سپس گوشت چرخکرده را به پياز اضافه کنيد و با پياز تفت دهيد.
حرارت را کم کنيد تا حدود 7-8 دقيقه گوشت حالت نيمپز پيدا کند و آب آن کشيده شود.
قارچ و فلفل دلمه را نگيني خرد کنيد و به گوشت اضافه کنيد.
کمي مواد را تفت دهيد تا قارچ و فلفل دلمه سبک شوند سپس رب گوجه فرنگي را اضافه کنيد.
چند دقيقه ديگر باز هم مواد را باهم تفت دهيد و در آخر، نمک و پودر آويشن را اضافه کنيد.
وقتي مايه سمبوسه آماده شد، سراغ پيچيدن سمبوسهها برويد.
نان لواش را به صورت مستطيلي برش بزنيد و مواد سمبوسه را در انتهاي نان بريزيد.
روي مواد مقداري پنير پيتزا بريزيد و از يک گوشه شروع به پيچيدن نان به شکل مثلثي کنيد.
همه سمبوسهها که پيچيده شد، آن ها را در سرخکن يا تابه با روغن فراوان سرخ کنيد.
نکات تهيه سمبوسه پيتزايي
ميتوانيد به جاي گوشت چرخکرده، از سوسيس خانگي نيز استفاده کنيد. در اين صورت بهتر است فلفل را حذف کنيد.
سمبوسه را با سس قرمز يا سس فلفل سرو کنيد.
بازار