نمناک/کشک کدو يک غذاي کرماني است که کالري کمي دارد و در عوض به دليل داشتن کشک، سرشار از کلسيم است.
مواد لازم براي کشک کدو
کشک 1 پيمانه
کدو سبز 750 گرم (10 عدد متوسط)
پياز داغ 2 قاشق غذاخوري
سير داغ، نعنا داغ به ميزان لازم
فيله گوجه فرنگي 4 عدد
پودر مغز گردو براي تزيين
نمک، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم
روغن به ميزان لازمکشک کدو
طرز تهيه کشک کدو
شش عدد از کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد نموده و سرخ کنيد.
نيمي از پياز داغ، سيرداغ و فيله هاي گوجه فرنگي خرد شده را نيز اضافه نموده و چند بار هم بزنيد. کمي نمک، فلفل و زردچوبه به آنها بيفزاييد.
سپس حرارت را ملايم نموده و درب ظرف را بگذاريد تا کدوها با آب گوجه فرنگي بپزند.
بعد از آن که آب غذا کشيده شد، نيمي از کشک را اضافه نموده و شعله را خاموش کنيد.
سپس کدوهاي خرد شده و گوجه فرنگي را با گوشت کوب کاملا بکوبيد تا نرم شود.
چهار عدد از کدوهايي را که کنار گذاشته ايد، از وسط نصف کرده و سرخ کنيد و اجازه دهيد تا اين کدوها نيز کمي بپزند.
مغز کدوهاي دو نيم شده را خارج نموده و در ظرف بچينيد و وسط آنها را از مخلوط کشک کدو و گوجه فرنگي پر کنيد و روي آن را با بقيه پياز داغ، سيرداغ، پودر گردو، نعنا داغ و کشک تزيين نماييد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در آي گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار