برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ دمي گوجه فرنگي

منبع
برترين ها
بروزرسانی
غذاي اصلي/ دمي گوجه فرنگي
برترين ها/ 1. يک پياز متوسط را نگيني خرد کنيد و در مقداري روغن در قابلمه‌اي مناسب تفت دهيد. 2. زردچوبه و فلفل را هم بيفزاييد. 3. 5 عدد گوجه‌فرنگي را پوره يا رنده کنيد و به همراه کمي نمک به قابلمه اضافه کنيد. 4. بعد از چند دقيقه يک عدد سيب‌زميني نگيني خرد شده را به مواد اضافه کنيد. 5. سيب‌زميني که نيم‌پز شد، 3 پيمانه برنج شسته شده را به همراه 3 پيمانه آب اضافه کنيد و هم بزنيد. 6. آب غذا که بخار شد، دم‌کني بگذاريد. بعد از 45 دقيقه تا يک ساعت غذا آماده است. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره