برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ طرز تهيه دمي گوجه فرنگي

منبع
سوران
بروزرسانی
غذاي اصلي/ طرز تهيه دمي گوجه فرنگي
سوران/ چي لازم دارم: پياز پياز ۱ عدد برنج ۲ ليوان سيب زميني سيب زميني ۱ عدد زعفران يک چهارم قاشق چايخوري (ساييده شده) نمک به ميزان لازم فلفل سياه به ميزان لازم گوجه فرنگي گوجه فرنگي ۵ عدد روغن نصف استکان زردچوبه به ميزان لازم
چه جوري درست ميشه: ابتدا گوجه ها را شسته و رنده کنيد و يا در مخلوط کن پوره کنيد.برنج رابشوييد و آن را به همراه دو ليوان آب و گوجه فرنگي پوره شده و نمک بگذاريد دو ساعت خيس بخورد. در ظرف مناسب پيازداغ کنيد و زعفران آبکرده و کمي زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بريزيد و آن را به برنج اضافه کنيد . برنج را با همان آب اضافه شده روي شعله بگذاريد و سيب زميني هاي نگيني شده را به آن اضافه کنيد و اجازه دهيد بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب براي دم کشيدن باقي بماند.برنج را دم بيندازيد و اجازه دهيد آماده شود. نکات: اضافه کردن يک عدد ليمو عماني به غذاي در حال جوش به خوشمزه تر شدن برنج کمک زيادي ميکند. اگر غذا به اندازه کافي رنگ ندارد يک قاشق رب گوجه فرنگي به غذا اضافه کنيد. در صورت تمايل ۲تا۶قاشق شير به برنج در حال قاشق اضافه کنيد تا ته ديگ خوشرنگ تري داشته باشيد.(اين مقدار را از آب اوليه کم کنيد) بهتر است بعد از دم کشيدن غذا به جاي روغن از کره استفاده کنيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره