برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ فلافل پرطرفدار خوزستاني

منبع
نازخاتون
بروزرسانی
 غذاي اصلي/ فلافل پرطرفدار خوزستاني
نازخاتون/ چي لازم دارم: نخود خيس شده =250 گرم پياز =يک عدد بزرگ سير= 3 حبه رب گوجه فرنگي =يک قاشق مربا خوري سيب زميني آب پز =1 عدد کوچک ادويه کار ي=2 قاشق چايخوري فلفل و نمک و زردچوبه= به ميزان دلخواه چطوري درست کنم: ابتدا نخود را به همراه پياز و سير چرخ کرده (نخود چرخ شده بايد کمي زبر باشد)سپس سيب زميني رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقيمانده را به مايه نخود اضافه نموده و خوب ورز ميدهيم . لازم بذکر است قبل از سرخ کردن فلافل مقداري کمي آب اضافه کرده تا مايه نسبتاٌ نرمتر شود با اين کار فلافل ترد خواهد شد. نکات مهم : 1- هيچوقت به مايه فلافل تخم مرغ اضافه نکنيد زيرا طعم واقعي فلافل را از بين ميبرد و مانند کتلت خواهد شد . 2- براي خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به ميزان بيشتري استفاده شود . 3- ميتوان بجاي رب گوجه از يک عدد گوجه فرنگي رنده شده استفاده کرد . 4- براي سرخ کردن از ظرف کوچک و گود استفاده شود براي صرفه جويي در روغن و سرعت پخت و شعله اگر کم باشد فلافل شما نيز مغز پخت خواهد شد . دستور پخت سس فلافل يک عدد سيب زميني آب پز و له شده را با ومقداري رب گوجه و فلفل و نمک در آب حل کرده و مواد را ميپزيم تا مايه نسبتاٌ غليظي بدست آيد . همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره