نازخاتون/ چي لازم دارم:
نخود خيس شده =250 گرم
پياز =يک عدد بزرگ
سير= 3 حبه
رب گوجه فرنگي =يک قاشق مربا خوري
سيب زميني آب پز =1 عدد کوچک
ادويه کار ي=2 قاشق چايخوري
فلفل و نمک و زردچوبه= به ميزان دلخواه
چطوري درست کنم:
ابتدا نخود را به همراه پياز و سير چرخ کرده (نخود چرخ شده بايد کمي زبر باشد)سپس سيب زميني رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقيمانده را به مايه نخود اضافه نموده و خوب ورز ميدهيم . لازم بذکر است قبل از سرخ کردن فلافل مقداري کمي آب اضافه کرده تا مايه نسبتاٌ نرمتر شود با اين کار فلافل ترد خواهد شد.
نکات مهم :
1- هيچوقت به مايه فلافل تخم مرغ اضافه نکنيد زيرا طعم واقعي فلافل را از بين ميبرد و مانند کتلت خواهد شد .
2- براي خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به ميزان بيشتري استفاده شود .
3- ميتوان بجاي رب گوجه از يک عدد گوجه فرنگي رنده شده استفاده کرد .
4- براي سرخ کردن از ظرف کوچک و گود استفاده شود براي صرفه جويي در روغن و سرعت پخت و شعله اگر کم باشد فلافل شما نيز مغز پخت خواهد شد .
دستور پخت سس فلافل
يک عدد سيب زميني آب پز و له شده را با ومقداري رب گوجه و فلفل و نمک در آب حل کرده و مواد را ميپزيم تا مايه نسبتاٌ غليظي بدست آيد .
بازار