برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ميز اردور/ با سمبوسه پاييزي براي مهمان ها سنگ تمام بگذاريد

منبع
بروزرسانی
ميز اردور/ با سمبوسه پاييزي براي مهمان ها سنگ تمام بگذاريد
بدونيم/ سمبوسه سرکه و سيب کاراملي دسر خوشمزه اي است که مي توانيد با آن ها در روزهاي آرام بخش پاييزي براي خودتان و حتي ميهمانان تان سنگ تمام بگذاريد. چي لازم دارم: ۳ عدد سيب پخته شده (پوست گرفته و خرد شده) ½ پيمانه شکر قهوه اي ¼ پيمانه سرکه سيب ۳ قاشق غذاخوري کره ۱ قاشق غذاخوري پودر دارچين ۱ قاشق غذاخوري نشاسته ذرت ۱ قاشق چاي خوري عصاره وانيل ½ قاشق چاي خوري نمک ۲ ورق خمير پفي ۱ عدد تخم مرغ هم زده شکر خام چه جوري درست ميشه: 1. فر را روي ۴۰۰ درجه فارنهايت گرم کنيد و روي سيني فر را با کاغذ روغني بپوشانيد. 2. داخل يک قابلمه کوچک سيب، شکر قهوه اي، سرکه، کره و دارچين را با هم مخلوط کنيد و روي حرارت ملايم گاز قرار دهيد. 3. اجازه دهيد مواد بجوشد تا زماني که سيب ها نرم شوند و شيره لعاب دار و تيره شود. 4. سپس نشاسته، نمک و وانيل را اضافه کرده و کنار بگذاريد. 5. روي سطحي که کار مي کنيد کمي آرد بپاشيد و خميرها را روي آن قرار دهيد. با يک چاقوي تيز خميرها را چهار قسمت کنيد و لبه هاي خميرها را تخم مرغي کنيد. 6. ۱ قاشق غذاخوري از مواد را داخل خمير بريزيد. 7. خمير را به شکل مثلث تا کنيد. 8. و کناره هاي خمير را با چنگال شکل بدهيد. 9. سمبوسه ها را داخل سيني بچينيد و روي آن ها را تخم مرغ بماليد. 10. روي سمبوسه ها شکر خام بپاشيد و با چاقو روي آن ها شکل ضربدر بزنيد تا هنگام پخت بخار داخل آن خارج شود. 11. به مدت ۲۵ دقيقه در فر قرار دهيد تا زماني که روي سمبوسه ها طلايي مايل به قهوه اي رنگ شده باشد 12. سپس سمبوسه ها را از فر بيرون بياوريد و قبل از سرو اجازه دهيد سرد شوند. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره