برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ناهار/ دمي گوجه فرنگي براي گياهخواران

منبع
بروزرسانی
ناهار/ دمي گوجه فرنگي براي گياهخواران
سرآشپز پاپيون/ مواد اصلي پياز۱ عدد برنج۲ ليوان سيب زميني۱ عدد زعفران (ساييده شده)۱/۴ قاشق چاي خوري گوجه فرنگي۵ عدد روغن۱/۲ استکان نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم طرز تهيه زمان تهيه ۳۰دقيقه زمان پخت ۴۵دقيقه ۱ ابتدا گوجه ها را شسته و رنده کنيد و يا در مخلوط کن پوره کنيد.برنج رابشوييد و آن را به همراه دو ليوان آب و گوجه فرنگي پوره شده و نمک بگذاريد دو ساعت خيس بخورد. ۲ در ظرف مناسب پيازداغ کنيد و زعفران آبکرده و کمي زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بريزيد و آن را به برنج اضافه کنيد . ۳ برنج را با همان آب اضافه شده روي شعله بگذاريد و سيب زميني هاي نگيني شده را به آن اضافه کنيد و اجازه دهيد بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب براي دم کشيدن باقي بماند.برنج را دم بيندازيد و اجازه دهيد آماده شود. ساير نکات دمي گوجه فرنگي دمي گوجه از آن غذاهاي بسيار متداول در خانه هاي ايراني است خوردن اين غذا در همه مناطق کشور متداول است و متعلق به منطقه خاصي نيست.اين غذا بيشتر جزو غذاهاي تابستاني است. 1) اضافه کردن يک عدد ليمو عماني به غذاي در حال جوش به خوشمزه تر شدن برنج کمک زيادي ميکند. 2) اگر غذا به اندازه کافي رنگ ندارد يک قاشق رب گوجه فرنگي به غذا اضافه کنيد. 3)در صورت تمايل 2تا6قاشق شير به برنج در حال قاشق اضافه کنيد تا ته ديگ خوشرنگ تري داشته باشيد(اين مقدار را از آب اوليه کم کنيد). 4)بهتر است بعد از دم کشيدن غذا به جاي روغن از کره استفاده کنيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره