برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

طرز تهيه نوشيدني دلچسب ايراني براي روزهاي گرم

منبع
ايران کوک
بروزرسانی
طرز تهيه نوشيدني دلچسب ايراني براي روزهاي گرم
ايران کوک/ خوردن نوشيدني سرد توي فصل هاي گرم سال حسابي مي تونه نشاط آور باشه مخصوصا اگر از سلامت و طرزتهيه نوشيدني يا انواع شربت مطمئن باشيم و اونها رو توي خونه با رعايت نکات بهداشتي و با مواد اوليه مرغوب تهيه کنيم. در بين شربت هاي تابستانه با شربت آلبالو و شربت توت فرنگي به خوبي آشناييم اما يکي از شربت هاي سنتي ايران که اصولا از اواسط فصل بهار درست کردنش رواج پيدا مي کنه شربت گل محمدي است که بسيار خوش مزه و خوش عطر است. شربت گل محمدي هم مثل مرباي گل محمدي بهتره با گل محمدي تازه درست بشه که خب مي دونيم فصل گل محمدي اواسط ارديبهشت ماه است. شربت گل محمدي رو به جز نوشيدن مي تونيم در تهيه دسرهاي خوشمزه هم استفاده کنيم و يا براي تهيه شربت نذري ازش استفاده کنيم که بسيار لذيذ و مورد پسنده البته بيشتر براي کساني که علاقه به طعم گل و گلاب ايراني دارن. در ادامه اين مطلب روش تهيه شربت گل محمدي خونگي رو آموزش مي دم که اميدوارم با رعايت نکات و فوت و فن هاي تهيه شربت گل بتونيد نوشيدني دلچسبي براي خودنون و اعضاي خانواده تهيه کنيد و لذت کافي ببريد. چي لازم دارم: گل محمدي تازه 500 گرم آب 2 ليتر شکر 2 کيلو گرم آب ليمو تازه 1 قاشق مرباخوري چه جوري درست ميشه: مرحله اول: گل هاي محمدي تازه را پاک و پر پر کنيد. مرحله دوم: قابلمه اي را با آب پر کنيد و روي شعله قرار دهيد تا آب به جوش آيد. مرحله سوم: گل هاي پرپر شده را در قابلمه در دار بريزيد و و آب جوش را به سرعت روي گل ها بريزيد به طوري که روي گل ها را بپوشاند و سريع در قابلمه را که قبلا با پارچه اي تميز يا دم کني مناسب پوشانده ايد دم بگذاريد (عمل ريختن آب و دم کردن را به اين دليل بايد سريع انجام دهيد که عطر گل ها در اثر بخار شدن از بين نرود) مرحله چهارم: گل ها بايد حدود دوازده ساعت در قابلمه باقي بماند تا عصاره گل به خوبي خارج شود. مرحله پنجم: عصاره گل به دست آمده را پس از آماده شدن از صافي عبور دهيد بدون فشردن گلبرگ ها (فشار دادن گل هنگام گرفتن عصاره شربت گل محمدي را بد رنگ و کدر مي کند) مرحله ششم: شکر را با آب گل مخلوط نماييد و بگذاريد بجوشد تا زماني که شربت گل به غلطت مناسب برسد. و در انتها آب ليمو را بيافزاييد. نکات کليدي تهيه شربت گل محمدي -رنگ شربت گل محمدي طبيعي بيشتر مايل به گلبهي است اگر مي خواهيد شربت شما پر رنگ تر باشد مجبوريد مقداري نگ خوراکي پس از قوام آمدن به شربت اضافه کنيد. -شربت گل را مي توان هنگام سرو با آب ليموي تازه مخلوط و سرو کرد. -شربت گل محمدي را مي توان با خاکشير يا تخم شربتي مصرف کرد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره