برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

لذت خوردن کشک کدو را از دست ندهيد

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
لذت خوردن کشک کدو را از دست ندهيد
آخرين خبر/ مواد لازم کشک۱ پيمانه کدو سبز۷۵۰ گرم پياز داغ۲ قاشق غذا خوري سير داغ و نعنا داغبه مقدار لازم فيله گوجه فرنگي۴ عدد پودر مغز گردو براي تزيين به مقدار لازم نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم روغن به مقدار لازم طرز تهيه کشک کدو زمان تهيه ۳۰دقيقه زمان پخت ۴۵دقيقه ۱ شش عدد از کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد نموده و سرخ کنيد. ۲ نيمي از پياز داغ، سيرداغ و فيله هاي گوجه فرنگي خرد شده را نيز اضافه نموده و چند بار هم بزنيد. کمي نمک، فلفل و زردچوبه به آن ها اضافه کنيد. ۳ سپس حرارت را ملايم نموده و درب ظرف را بگذاريد تا کدوها با آب گوجه فرنگي بپزند. ۴ بعد از آن که آب غذا کشيده شد، نيمي از کشک را اضافه نموده و شعله را خاموش کنيد. ۵ سپس کدوهاي خرد شده و گوجه فرنگي را با گوشت کوب کاملا بکوبيد تا نرم شود. ۶ چهار عدد از کدوهايي را که کنار گذاشته ايد، از وسط نصف کرده و سرخ کنيد و اجازه دهيد تا اين کدوها نيز کمي بپزند. ۷ مغز کدوهاي دو نيم شده را خارج نموده و در ظرف بچينيد و وسط آنها را از مخلوط کشک کدو و گوجه فرنگي پر کنيد و روي آن را با بقيه پياز داغ، سيرداغ، پودر گردو، نعنا داغ و کشک تزيين نماييد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره