آخرين خبر/
مواد لازم
کشک۱ پيمانه
کدو سبز۷۵۰ گرم
پياز داغ۲ قاشق غذا خوري
سير داغ و نعنا داغبه مقدار لازم
فيله گوجه فرنگي۴ عدد
پودر مغز گردو براي تزيين به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهيه کشک کدو
زمان تهيه ۳۰دقيقه
زمان پخت ۴۵دقيقه
۱
شش عدد از کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد نموده و سرخ کنيد.
۲
نيمي از پياز داغ، سيرداغ و فيله هاي گوجه فرنگي خرد شده را نيز اضافه نموده و چند بار هم بزنيد. کمي نمک، فلفل و زردچوبه به آن ها اضافه کنيد.
۳
سپس حرارت را ملايم نموده و درب ظرف را بگذاريد تا کدوها با آب گوجه فرنگي بپزند.
۴
بعد از آن که آب غذا کشيده شد، نيمي از کشک را اضافه نموده و شعله را خاموش کنيد.
۵
سپس کدوهاي خرد شده و گوجه فرنگي را با گوشت کوب کاملا بکوبيد تا نرم شود.
۶
چهار عدد از کدوهايي را که کنار گذاشته ايد، از وسط نصف کرده و سرخ کنيد و اجازه دهيد تا اين کدوها نيز کمي بپزند.
۷
مغز کدوهاي دو نيم شده را خارج نموده و در ظرف بچينيد و وسط آنها را از مخلوط کشک کدو و گوجه فرنگي پر کنيد و روي آن را با بقيه پياز داغ، سيرداغ، پودر گردو، نعنا داغ و کشک تزيين نماييد.
بازار