برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

کشک کدو براي سليقه هاي خاص

منبع
ستاد فناوري نانو
بروزرسانی
کشک کدو براي سليقه هاي خاص
ستاد فناوري نانو/ کشک کدو مانند کشک و بادمجان از جمله غذاهاي خاصي است که هر کسي آن را دوست ندارد ولي براي کساني که عاشق کدو هستند غذايي متنوع و بسيار لذيذي خواهد بود که از ترکيب کدو و کشک و مخلفات ديگر تهيه مي‌شود که مي توان با دادن تنوع در افزودني ها طعم و مزه اي متفاوت ايجاد کرد تا طعمي قابل قبول براي تمامي سليقه ها باشد. در زير طرز تهيه اين نوع پيش غذا، جهت داشتن سفره رنگين، را بيان کرده و اميدوار هستيم مورد پسند همه‌ي سليقه‌ها باشد. مواد لازم جهت تهيه کشک کدو پياز 3 عدد متوسط کدو 4 عدد سير 4 حبه گردو به ميزان دلخواه کشک 2 تا 3 قاشق غذا خوري ادويه به ميزان کافي نعنا 1 تا 2 قاشق غذا خوري نمک به ميزان کافي طرز پخت کشک کدو در ابتدا کدو را خرد کرده و در تابه سرخ کنيد. دو پياز را نگيني خرد کرده و در ظرف جداگانه ريخته و سرخ کنيد تا به رنگ طلايي درآيد. سير رنده شده را نيز به آن اضافه کنيد و در پايان سرخ شدن پياز، سير را نيز تفت دهيد. کدو سرخ شده را به پياز و سير سرخ شده اضافه کنيد و با يکديگر تفت دهيد. گردوها را ريز کرده و به مخلوط پياز و کدو اضافه نماييد. کشک را در اين مرحله افروده و در ظرف را بگذاريد. در اين فرصت پياز باقي مانده را خرد کرده و سرخ کنيد و به آن نعنا و ادويه‌جات زده و ترکيب پياز داغ و نعنا با ادويه‌جات را به مواد اصلي اضافه نماييد. فرصت دهيد تا مواد با هم مخلوط و طعم آنها با هم آميخته گردد. پس ازپخته شدن کدو مي‌توانيد مواد را له نماييد تا ترکيب يکنواخت داشته باشد. نکات لازم سير را نبايد هم زمان با پياز اضافه نماييد. مدت زمان سرخ شدن سير کم است و اگر زياد شرخ شود مزه اي تلخ به غذاي شما خواهد داد. زماني که کشک را به مواد اضافه مي‌کنيد بايد زير شعله کم باشد. نمک را در آخر به مواد اضافه نماييد زيرا کشک خود نمک دارد و ممکن است غذاي شما شور شود. ادويه مورد استفاده در پخت کشک کدو زردچوبه ادويه کاري فلفل سياه (در صورت تمايل به تندي از فلفل قرمز استفاده نماييد.) نمک
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره