برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهيه کيوسکي مرغ

منبع
ايران کوک
بروزرسانی
طرز تهيه کيوسکي مرغ
ايران کوک/ مواد لازم براي کيوسکي براي کيوسکي مرغ: سينه مرغ بزرگ 3 عدد تخم مرغ 2 عدد آرد 1/2 پيمانه پودر سوخاري يا خرده نان 2 پيمانه نمک و فلفل به ميزان لازم روغن زيتون يا کانولا براي سرخ کردن براي طعم دهي به مرغ: کره 6 قاشق غذاخوري سير بزرگ رنده شده 1 حبه آب ليمو 1 قاشق غذاخوري جعفري تازه 2 قاشق غذاخوري نمک 1/2 قاشق چايخوري فلفل سياه 1/2 قاشق چايخوري شايد براتون سوال شده باشه که chicken kiev يا کيوسکي مرغ چيست يا اصلا کيوسکي چه غذايي است؟ الان خدمتتون عرض مي کنم. کيفسکي يا کيوسکي يا کيويسکي گوشت يه غذاي کلاسيکه که از اروپاي شرقي اومده. يه روش فوق العاده براي سوخاري کردن و طعم دهي به مرغ که باعث ميشه گوشت طعم منحصر به فردي پيدا کنه. البته روش هاي تهيه مختلفي براي اين غذاي لذيذ هست. ولي ما در مورد طرز تهيه کيفسکي خوش طعم اما ساده صحبت مي کنيم که تهيه کردنش براي همه، در تمام سطوح مهارت در آشپزي، امکان پذير باشه. در طرز تهيه هاي ديگه اي که وجود داره، گوشت رول ميشه. چون اين روش يکم دردسر داره ما از تکنيک برش لايه اي گوشت استفاده مي کنيم. در مورد طعم و عطر خوش اين غذا هم که هر چي بگم کم گفتم. اگه شما هم مثل من عاشق غذاهايي مثل کراکت مرغ، مرغ سوخاري و يا شنيسل مرغ باشين، بدون شک عاشق کيويسکي هم ميشين. چون به نظرم اين روش، يکي از بهترين روش هاي تهيه مرغ سوخاريه. خب ديگه فکر مي کنم نکته اي نمونده. آماده هستين با هم يه کيوسکي خوشمزه تهيه کنيم؟ طرز تهيه کيوسکي مرحله اول: آماده سازي مواد مياني در يک کاسه به اندازه متوسط کره، سير رنده شده، آب ليمو، جعفري خرد شده تازه، نمک و فلفل سياه بريزيد. به کمک يک چنگال تمام مواد را با هم مخلوط کنيد. ممکن است ذوب شدن کره و مخلوط شدن آن با آب ليمو چند دقيقه وقت بگيرد. مرحله دوم: برش دادن مرغ در اين مرحله از رسپي کيوسکي بايد يک چاقوي نازک و تيز برداريد. سينه ي مرغ را از وسط و در راستاي طول برش بزنيد. ترجيحا دو نيمه ي سينه مرغ را يک اندازه و با ضخامتي يکسان ببريد. حالا با احتياط يک برش مانند يک جيب داخل فيله مرغ ايجاد کنيد. عمق اين برش بايد به اندازه اي باشد که با چاقو ميتوانيد جلو برويد، بدون اين که انتهاي جيب باز شود. دقت داشته باشيد که بايد انتهاي اين برش بهم متصل باشد تا مواد اوليه از آن بيرون نريزد. اندازه اين برش جيب مانند، بايد حدودا 5 در 7 سانتي متر باشد. حالا يک قاشق غذاخوري از موادي که آماده کرده ايد داخل فيله مرغ قرار دهيد. آن را فشار دهيد و محل برش را با کمک دست روي هم قرار دهيد. يک طرف فيله هاي مرغ کيويسکي را با نمک و فلفل مزه دار کنيد. سپس با احتياط آن ها را بچرخانيد و طرف ديگرشان را هم نمک و فلفل بزنيد. مرحله سوم: آماده سازي تکه هاي کيوسکي مرغ سه کاسه برداريد. در هر يک از آن ها، آرد، تخم مرغ زده شده و پودر سوخاري بريزيد. ابتدا تکه هاي مرغ را در آرد بزنيد. سپس گوشت مرغ را کمي تکان دهيد تا آرد اضافي آن بريزد. حالا تکه هاي گوشت را در تخم مرغ غوطه ور کنيد و چند ثانيه در ظرف آن قرار دهيد تا تمام سطح گوشت ها با مايه تخم مرغي پوشيده شود. در آخر تکه هاي کيويسکي مرغ را در ظرف پودر سوخاري بزنيد. سپس تا مدتي که اين کار را براي تکه هاي ديگر مرغ تکرار مي کنيد، قبلي ها را در يک ديس بزرگ بگذاريد. مرحله چهارم: سرخ کردن کيوسکي مرغ يک تابه با عمق زياد را روي حرارت متوسط بگذاريد. حدود يک سانتي متر از عمق تابه را با روغن پر کنيد. يک تکه کوچک پودر سوخاري در روغن بيندازيد تا وقتي روغن داغ شد، متوجه شويد. حالا دو يا سه تکه مرغ را در روغن داغ قرار دهيد تا سرخ شود. حدودا 4 دقيقه طول مي کشد تا يک سمت مرغ طلايي مايل به قهوه اي رنگ شود. حالا مرغ ها را برگردانيد تا طرف ديگرشان هم خوب سرخ شود. اين کار را براي همه تکه ها تکرار کنيد. مرحله پنجم: سرو غذا تکه هاي آماده شده کيفسکي مرغ ( chicken kiev ) را در ظرف سرو بکشيد. روي آن ها کمي نمک و مقداري جعفري تازه به همراه آب ليموي تازه بپاشيد. نوش جان. نکات کليدي تهيه کيوسکي – هنگام آماده سازي برش هاي مرغ، اگر به طور اتفاقي انتهاي جيب را برش داديد و حفره ايجاد کرديد، در نزديکي حفره ايجاد شده از بيرون جيب، در جهت مخالف، يک برش نازک بزنيد و آن قسمت گوشت را با دست روي حفره برگردانيد تا آن را پوشش دهد. – زمان سرو، هنگام برش مرغ، مراقب پاشيده شدن کره داغ از ميان آن باشيد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره