برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

شام/ کشک کدو، غذاي محبوب کرماني

منبع
اطلاعات
بروزرسانی
شام/ کشک کدو، غذاي محبوب کرماني
اطلاعات/ کشک کدو يک غذاي کرماني است که کالري کمي دارد و در عوض به دليل داشتن کشک، سرشار از کلسيم است. چي لازم دارم: کدو سبز ۸ عدد کشک ۱ پيمانه پياز داغ ۲ قاشق غذاخوري سير داغ به ميزان لازم نعناع داغ به ميزان لازم مغز گردو ۳۰ گرم نمک، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم روغن به ميزان لازم چطور بپزم: کدوها را پوست بگيريد و سرخ کنيد. اگر مشکل اضافه وزن داريد، مي‌توانيد آنها را بخار پز کنيد. در ظرف ديگري، پياز و سير را خرد و سرخ کنيد و به کدوها اضافه کنيد. نمک، فلفل سياه و زردچوبه را هم در همين مرحله اضافه کنيد. حالا در ظرف را بگذاريد تا کدوها آب بيندازند و کم کم آب آن‌ها کشيده شود. در صورت تمايل مي‌توانيد ۲عدد گوجه فرنگي را هم خرد کرده و در غذا بريزيد تا همراه با کدوها بپزند. کدوها را با گوشت کوب بکوبيد تا نرم و يکدست شوند. سپس مغز گردوي خرد شده يا پودر گردو را هم به غذا اضافه کرده و همراه با کشک به مواد اضافه کنيد. اجازه دهيد تا آب کشک کدو تبخير شده و کمي در تابه سرخ شود. حالا مقدار ديگري کشک به آن اضافه کرده و در ظرف بکشيد. روي کشک کدو را با پيازداغ، سيرداغ، نعناع داغ و گردو تزئين کنيد. در صورت تمايل مي‌توانيد کمي از کشک را با زعفران دم کرده مخلوط کرده و براي تزئين استفاده کنيد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره