برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

عصرانه/ دستور تهيه کيک خامه اي با مارمالاد

منبع
سوران
بروزرسانی
عصرانه/ دستور تهيه کيک خامه اي با مارمالاد
سوران/ چي لازم دارم: تخم‌ مرغ شش عدد آرد سفيد 150 گرم آب‌جوش دو قاشق غذاخوري شکر 150 گرم وانيل نصف قاشق چايخوري بيکينگ‌ پودر يک قاشق مرباخوري براي تزئين کيک: خامه قنادي خامه ساده مارمالاد کمپوت (ميوه دلخواه) پودرشکر چه جوري درست ميشه: ابتدا زرده و سفيده تخم‌مرغ را جدا کرده، سفيده را هم مي‌‌زنيم و زرده را در ظرفي جداگانه با شکر مخلوط مي‌‌کنيم تا به صورت کرم رنگ در بيايد، وانيل را اضافه کرده و هم مي‌‌زنيم. آب‌جوش و سفيده را به مواد اضافه کرده، آرام هم مي‌‌زنيم. بيکينگ‌پودر و آرد سفيد الک شده را افزوده و هم مي‌‌زنيم. مواد را داخل قالبي که در آن کاغذ روغني گذاشته‌ايم ريخته و در فري که يک ربع قبل روي درجه 180 سانتي‌گراد گرم کرده‌ايم مي‌‌گذاريم. بعد از 20 دقيقه کيک را امتحان مي‌‌کنيم تا پخته باشد. کيک را از فر خارج مي‌‌کنيم تا سرد شود. خامه ساده را با پودر شکر و خامه قنادي (شيرين‌شده) به نسبت يک به سه هم مي‌‌زنيم تا فرم بگيرد وقتي که خامه فرم گرفت کيک را از وسط نصف کرده و روي دو نيمه را خامه مي‌‌زنيم. در وسط کيک مي‌‌توان از کمپوت دلخواه هم استفاده کرد. نيمه دوم را روي قسمتي که کمپوت را گذاشته‌ايم مي‌‌گذاريم و روي کيک را مارمالاد مي‌‌ماليم.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره