برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

دمپخت ماهي بوشهري با اسم «لخ لاخ»

منبع
برترين ها
بروزرسانی
 دمپخت ماهي بوشهري با اسم «لخ لاخ»
برترين ها/ مگه ميشه بوشهري باشي و اين غذاي خوشمزه و تند و معرکه رو دوست نداشته باشي. تازه غير از بوشهريا هم همه عاشقشن. اميدوارم شما هم اين غذا رو درست کنيد از مزه خوبش لذت ببريد. مواد اوليه: ماهي شير ۳ تکه متوسط لوبيا چشم بلبلي ۱۰۰ گرم ( در صورت تمايل ) گشنيز ريز خرد شده ۱۵۰ گرم شنبليه ريز خرد شده ۱ قاشق غذاخوري تمر هندي داخل آب حل شده ۱ ليوان پر پياز بزرگ و ريز خرد شده ۱ عدد سير ريز خرد شده ۵ حبه آب ۱ ليوان رب گوجه فرنگي (سليقه ايي است) ۱ قاشق غذاخوري ادويه ماهي و زردچوبه و کمي پودر ليمو عماني به ميزان لازم نمک و فلفل قرمز به ميزان لازم طرز تهيه: ۱. برنج را بشوييد و به مدت ۳ تا ۴ ساعت توي آب بدون نمک بخيسانيد. ۲. پياز ريز خرد شده را داخل ديگتون بريزيد و سرخ کنيد تا طلايي شه بعد سير ريز خرد شده را هم اضافه کنيد و کمي تفت دهيد. ادويه ها را به پياز و سير اضافه کنيد ، بعد سبزيهاي ريز خرد شده را هم اضافه کنيد و تفت دهيد و در آخر رب گوجه فرنگي، آب تمر هندي، لوبيا چشم بلبلي، نمک و فلفل را اضافه کنيد و حسابي هم بزنيد تا مواد با هم مخلوط شه. ۳. ماهي ها را روي مواد توي ديگ بچينيد ۱ تا ۲ ليوان آب اضافه کنيد و درب ديگ را ببنديد تا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه ماهي ها نيم پز شوند، بعد ماهي ها را از داخل آب در آورده و به کناري بگذاريد. ۴. آب اضافي برنج را دور بريزيد و برنج را داخل ديگ به بقيه مواد اضافه کنيد. براي اينکه برنجتان نرم و شل نشه مقدار آب ديگ بايد به اندازه ايي باشه که روي برنج را بپوشاند. اگه آب توي ديگ خيلي زياد بود مقداري از آنرا برداريد. اگه هم آب کم بود کمي آب جوش به موادتان اضافه کنيد. ۵. حالا سر ديگ را بگذاريد و اجازه دهيد تا آب به خورد برنج بره و ۵ دقيقه يکبار برنج ها را از ديواره ديگ به سمت بالا جمع کنيد تا گنبدي شکل شه . وقتي آب حسابي به خورد برنج رفت ماهي ها را روي برنج بچينيد و دمکن را روي برنج بگذاريد و اجازه دهيد تا برنج دم بکشه و غذاي شما جا بيفته. نکات: ۱. ريختن رب گوجه سليقه ايي است و مي توانيد براي چاشني اين غذا بجاي تمر هندي از ليمو عماني استفاده کنيد. ۲. ادويه ماهي را از سوپرمارکتهاي بزرگ يا ادويه فروشي ها تهيه کنيد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره