logo

ميز اردور/ «حلقه‌هاي پنير و سيب زميني»، پيش غذايي استثنايي

منبع
فردا
بروزرسانی
ميز اردور/ «حلقه‌هاي پنير و سيب زميني»، پيش غذايي استثنايي
فردا/ آماده‌سازي حلقه‌هاي پنير و سيب زميني کمي وقت و انرژي لازم دارد، اما اين حلقه‌هاي سيب زميني آغشته به خرده نان و پنير بسيار خوشمزه‌اند. مدت زمان طـبخ: ۵۰ دقيقه مناسب براي تعداد: ۴ نفر جدول ارزش غـذايي براي حلقه‌هاي پنير و سيب زميني کالري براي يک نفر: ۱۴۰ کالري چربي براي يک نفر: ۷.۷۰ گرم پروتئين براي يک نفر : ۴.۷۰ گرم کربوهيدرات براي يک نفر: ۱۳.۷۰ گرم چي لازم دارم: ۱. سيب زميني بزرگ، پوست کنده و ضخيم حلقه شده: ۳ عدد ۲. خرده ي مغز نان سفيد تازه: ۷۵ گرم ۳. پنير پارمزان رنده شده: ۴۰ گرم ۴. پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چاي خوري ۵. تخم مرغ , زده شده: ۲ عدد ۶. روغن جهت سرخ نمودن: مقداري ۷. پودر فلفل چيلي جهت پاشيدن روي غذا: مقداري چطور بپزم: ۱. سيب زميني ها را ۱۰ تا ۱۵ دقيقه در يک قابلمه آب جوش بپزيد تا نرم شوند. سپس آن‌ها را آبکش نماييد. ۲. خرده‌هاي نان، پودر فلفل و پنير را در يک کاسه خوب مخلوط نماييد. بعد آن ها را داخل يک بشقاب گود بريزيد. تخم مرغ هم زده را نيز در يک بشقاب گود ديگر بريزيد. ۳. سيب زميني‌ها را اول داخل تخم مرغ زده شده و سپس درون مخلوط خرده نان و پنير بزنيد تا خوب روي سطح سيب زميني را بپوشانند. ۴. روغن را در قابلمه بزرگي گرم نماييد و برش‌هاي سيب زميني و پنير را به تعدادي که هر بار در قابلمه جاي مي‌شوند، به مدت ۴ تا ۵ دقيقه سرخ نماييد تا طلايي و برشته شوند. ۵. بعد از برشته شدن سيب زميني‌ها، آن‌ها را با يک کفگير سوراخ دار از قابلمه خارج نماييد و روي دستمال کاغذي مخصوص آشپزخانه بگذاريد تا روغن آ« را به خود جذب نمايد. مواد سرخ شده را تا آماده شدن بقيه مواد گرم نگه داريد. ۶. سيب زميني‌هاي پنيري را به بشقاب مخصوص پذيرايي منتقل نموده و در صورت تمايل، روي آن مقداري پودر فلفل بپاشيد و بلافاصله سرو نماييد. آماده سازي حلقه‌هاي پنير و سيب زميني کمي وقت و انرژي لازم دارد، اما اين حلقه‌هاي سيب زميني آغشته به خرده نان و پنير بسيار خوشمزه‌اند.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره