مجله پزشکين/ معمولا ما کوفته قلقلي را با گوشت ميل ميکنيم اما امروز قصد داريم هويج را به همان کوفته گوشت اضافه کنيم. اين کوفته بسيار مقوي و خوشمزه ميباشد اميدوارم که شما هم آن را دوست داشته باشيد
مواد لازم براي ۴ نفر:
روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
پيازکوچک خرد شده: يک عدد
سير خرد شده: يک عدد
هويج خردشده: يک عدد متوسط
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
شير: ۳ قاشق غذاخوري
نمک و فلفل: به ميزان لازم
روش تهيه:
۱. روغن را در يک تابه متوسط داغ کنيد و پياز، سير و هويج را در آن سرخ کنيد به حدي که پيازها طلايي شوند.
۲. مواد را به يک کاسه بزرگتر منتقل کنيد.
۳. گوشت چرخ کرده، شير، نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب هم بزنيد.
۴. از دستتان کمکبگيريد و مايه را به شکل گلوله دربياوريد.
۵. دوباره روغن گرم کنيد و کوفتهها را در آن سرخ کنيد بهطوري که همه جاي آن بپزد. حدود ۱۰ دقيقه براي اين کار کافي است.
۶. ميتوانيد اين کوفته را همراه پوره سيبزميني و هويج پخته سرو کنيد.
بازار