برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

آموزش تهيه نان لقمه اي ساده و لذيذ

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرين خبر/ ديگه پختن اين واقعا راحت مواد لازم: اندازه ليوان ۲۵۰ ميلي ليتر ۱ ليوان شير ۲/۵ ليوان آرد (لطفا بتدريج و کنترل شده بريزيد ) خمير نرم لازمه ۱ قاشق چايخوري نمک ۱ قاشق مرباخوري بکينگ پودر براي سرخ کردن: روغن مايع طرز تهيه: ۱ ليوان شير را داخل کاسه اي بريزيد، نمک و بکينگ پودر را اضافه کنيد و هم بزنيد. اول ۲ ليوان آرد را بريزيد و بعد بقيه شو اضافه کنيد و با دست ورز بدهيد. سپس روي ميز کار حدود ۱ دقيقه با دست ورز دهيد .نياز به استراحت ندارد. کمي آرد بپاشيد. با کمک وردنه حدود ۳۰ سانتيمتر وبه ضخامت نيم سانتيمتر باز کنيد. مثل فيلم به برشهاي مربع شکل ببريد . از قبل روغن را در ماهيتابه داغ کنيد . براي تست حرارت ايده ال روغن ، دم يک قاشق چوبي را داخل روغن بذاريد اگه حباب ايجاد شد حرارت مناسبه . خمير ها را به آرامي داخل روغن گذاشته و قبل از اينکه سرخ بشن ، مدام زير و رو کنيد چون اگه برنگردانيد ممکنه خمير باز بشه . بعد از سرخ شدن روي حوله کاغذي بذاريد تا روغن اضافي گرفته بشه. با گوجه فرنگي پنير و يا مربا و ...سرو کنيد. بسيار لذيذه نوش جااااااااان 
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره