برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

صبحانه/ تارت سيب و دارچين خانگي

منبع
کوکپد
بروزرسانی
صبحانه/ تارت سيب و دارچين خانگي
کوکپد/ مواد لازم 100 گرم کره 2 پيمانه آرد نصف پيمانه شکر سيب 4 عدد متوسط شکر 2قاشق واسه پخت سيب دارچين 2 يا 3قاشق 2 ق چ بيکينگ پودر 1 عدد تخم مرغ 1 ق چ وانيل پودر قند به ميزان لازم مراحل ابتدا سيب ها را پوست بگيريد با رنده ريز رنده کنيد. درون تابه با ۲ق غ شکر و دارچين روي حرارت قرار دهيد و مدام هم ميزنيم تا آب #سيب تبخير شود و کاراملي و کاملا نرم شود. سپس کنار بگذاريد تا خنک شود کره و تخم مرغ و وانيل را با دست مخلوط کرده و شکر را هم اضافه ميکنيم تا خوب مخلوط شود(اين شيريني نياز به همزن ندارد). بيکينگ پودر را هم اضافه ميکنيم و آرد را کم کم اضافه ميکنيم تا خمير نرمي به دست آيد. به اندازه يک سيب از خمير را براي روي تارت جدا ميکنيم. مابقي خمير را بين دو لايه کاغذ روغني باز کرده و و روي قالب تارت قرار ميدهيم تا کاملا ظرف را بپوشاند. لبه ها را برش زده و تميز ميکنيم. سيب پخته را روي سطح خمير يکدست پهن ميکنيم تا کاملا سطح خمير را پوشش دهد. از خمير اضافه براي روي تارت به دلخواه برش زده يا با قالب کاتر شيريني به شکل دلخواه برش زده و روي آن قرار ميدهيم. کاملا سليقه اي هستش تارت را درون سولاردوم ۱۷۰درجه به مدت ۱۸ دقيقه و يا فر ۱۸۰درجه به مدت بيست دقيقه قرار ميدهيم. طلايي شدن سطح تارت نشانه پخت آن مي باشد. پس تز خروج از فر با پودر قند روي آن را مي پوشانيم و پس از سرد شدن برش مي‌زنيم. نوش جان
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره