ايران کوک/
چي لازم دارم:
نان سوخاري خرد شده 2 عدد
کره ذوب شده 4 قاشق
سيب زميني متوسط 6 عدد
نمک 1 و 1/2 قاشق چايخوري
فلفل سياه 1/4 قاشق چايخوري
تخم مرغ 1 عدد
روغن 2 قاشق
پياز متوسط خرد شده 2 عدد
گوشت چرخ کرده 400 گرم
قرص عصاره مرغ خرد شده 2 عدد
بادام پرک تست شده 2 قاشق
فلفل سياه 1/4 قاشق چايخوري
پنير پيتزا يا پارمزان به دلخواه
اطلاعات مواد مغذي:
کالري450
پروتئين15 گرم
کربوهيدرات42 گرم
چربي25 گرم
چطور بپزم:
1- فر را تا دماي 220 درجه سانتي گراد گرم کنيد.
2- سيب زميني ها را بجوشانيد تا بپزند. سپس آنها را آبکشي کنيد و پس از اينکه خنک شدند، پوست آنها را بگيريد. با گوشت کوب يا چنگال آنها را له کنيد. سيب زميني له شده را با نمک، فلفل و تخم مرغ مخلوط کنيد و کنار بگذاريد.
3- يک تابه برداريد و روغن را درون آن داغ کنيد. پياز ها را تقريبا 2 دقيقه در ان تفت دهيد. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه و خوب با پياز مخلوط کنيد تا گوشت قهوه اي رنگ شود. عصاره گوشت را در 2 قاشق آب جوش حل کنيد و روي گوشت بريزيد. سپس بادام پرک تست شده و ادويه دلخواه خود را به مواد اضافه کنيد. مواد را کمي باهم بپزيد تا خوب ترکيب شوند. سپس آنها را از روي حرارت برداريد و کنار بگذاريد.
4- يک قالب کمربندي يا تابه گرد بزرگ حاضر کنيد و کف آن را با کمي کره يا روغن چرب کنيد. نصف سيب زميني را کف آن پهن کنيد. مايه گوشت را روي آن پهن کنيد. به دلخهواه کمي پنير روي مايه گوشت بريزيد و سپس لايه سيب زميني باقي مانده را روي گوشت بريزيد. 2 قاشق از کره ذوب شده را روي لايه آخ بماليد و پودر سوخاري را روي آن پخش کنيد. 2 قاشق کره باقي ماده را روي پودر سوخاري بپاشيد.
5- قالب را در به مدت 20 تا 25 دقيقه در فر قرار دهيد تا پودر سوخاري روي کيبه ترد و طلائي رنگ شوند.
بازار