برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

فوت و فن خوشمزه شدن خورش قيمه

منبع
خراسان
بروزرسانی
فوت و فن خوشمزه شدن خورش قيمه
خراسان/ يکي از مهم‌ترين دلايل خوشمزه شدن خورش قيمه، آرام پختن خورش با شعله کم است.درادامه به نکاتي براي پخت خوشمزه خورش قيمه اشاره مي کنيم: حتما ليمو عماني را بعد از يک ساعت از خورش در بياوريد چون ماندن آن باعث تلخ شدن غذا مي شود. نبايد در مرحل اوليه پخت گوشت ولپه ، نمک اضافه کرد چون هم گوشت و هم لپه به خوبي نمي پزد. ليمو را با کمک چنگال سوراخ و به خورش اضافه کنيد. براي طعم دار کردن آن هل ساييده هم در انتها مي توان اضافه کرد. براي طعم بهترخورش قيمه در مراحل پاياني، کمي دارچين ( براي چهار نفر نصف قاشق مرباخوري دارچين يا يک چوب دارچين ) به آن اضافه کنيد. توجه داشته باشيد که اگر پودر دارچين را در مراحل ابتدايي پخت خورش به آن اضافه کنيد باعث کدر شدن رنگ خورش مي‌شود. در صورتي که خورش قيمه شما تلخ شده است مي‌توانيد با اضافه کردن سيب زميني تلخي آن را تا حد زيادي بگيريد. براي اين منظور نسبت به اندازه خورش خود سيب زميني آب پز را کاملا له کنيد و به خورش در حال پخت اضافه کنيد. بهترين ظرف براي پخت خورش قيمه، قابلمه مسي است. اين نوع ظروف مزه خورش را برنمي‌گرداند و طعم خوشايند آن را بيشتر مي‌کند. لپه را قبل از استفاده مدتي خيس کنيد و سپس چند دقيقه در مقداري آب بجوشانيد. کف حاصل از آن را بگيريد و در خورش از آن استفاده کنيد. در خورش قيمه آب ليمو نريزيد. اگر مي‌خواهيد طعم آن اندکي ترش باشد و مزه ليمو بگيرد بهتر است در آن چند عدد ليموعماني بيندازيد. براي طبخ اين خورش از گوشت گوسفند استفاده کنيد. بهتر است ازگوشت سردست گوسفند استفاده شود.
#باهم_شکستش_مي‌دهيم ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره