نماد آخرین خبر

ميز اردور/ سالاد روسي جايگزيني عالي براي شام

منبع
ايران کوک
بروزرسانی
ميز اردور/ سالاد روسي جايگزيني عالي براي شام
ايران کوک/ چي لازم دارم: سيب زميني 3 عدد هويج 4 عدد متوسط نخود فرنگي 1 پيمانه کالباس 400 گرم تخم مرغ 4 عدد خيارشور 5 عدد سس مايونز به ميزان لازم ماست به ميزان لازم نمک و فلفل به ميزان لازم چطور بپزم: سالاد روسي يا الويه روسي يک پيش غذا يا ميان وعده مقوي است که طعم خوبي هم دارد. براي اوقاتي که به دنبال يک شام سبک مي گرديد، سالاد روسي ميتواند انتخاب مناسبي برايتان باشد و شما را سير نگه دارد. يا اگر قصد ترتيب دادن يک مهماني مجلل با غذاهاي متنوعي داريد؛ سالاد روسي مجلسي ميتواند به سفره شما جلوه زيباتري بدهد. اگر از بودن کالباس در مواد اين سالاد چندان خوشتان نمي آيد، ميتوانيد آن را کاملا از سالاد حذف کنيد يا مقدار کمتري کالباس بريزيد تا سالاد سالم تري داشته باشيد؛ اما در تهيه سالاد الويه روسي اصل از کالباس استفاده مي شود. الويه روسي را هر کس که امتحان کرده عاشقش شده! اگر شما هم پس از تست کردن اين سالاد از آن لذت برديد و دوست داشتيد غذاهاي روسي بيشتري را امتحان کنيد من به شما سوپ برش روسي، خورشت گوشت و چغندر قرمز، سالاد لبو و ماهي روسي و بيف استراگانف خانگي را پيشنهاد مي کنم. مرحله اول: ابتدا سيب زميني را با مقداري آب و نمک بپزيد. مراقب باشيد که سيب زميني ها به قدري بپزند که هنگام خرد کردن، له نشوند و شکل خود را از دست ندهند. در قابلمه اي جداگانه هويج ها را بپزيد و در آخر هويج و سيب زميني را خرد و ريز کنيد. (ميتوانيد هويج و سيب زميني را با هم بپزيد.) مرحله دوم: تخم مرغ ها را بپزيد. سپس پوست گرفته و به شکل مکعب هاي ريز خرد کنيد. مرحله سوم: خيارشور و کالباس را نيز به طور کامل خرد و نگيني کنيد. بهتر است در سالاد روسي اندازه برش ها يکسان باشد تا سالاد زيباتري داشته باشيد. حالا نخود فرنگي و بقيه موادي که خرد کرده ايد را در ظرف سرو مورد نظرتان بريزيد. مرحله چهارم: سس مايونز و ماست را با هم ترکيب کنيد و همراه با نمک و ادويه دلخواه به سالاد اضافه کنيد. به خوبي مواد را بهم بزنيد تا سس کاملا با سالاد ترکيب شود. مرحله پنجم: سالاد روسي را به مدت دو ساعت در يخچال قرار دهيد تا خوب خنک شود و طعم مواد سالاد با هم ترکيب شود. سپس سالاد را نوش جان کنيد. نکات کليدي تهيه سالاد روسي -اگر در مواد سالاد الويه روسي از نخود فرنگي به صورت تازه استفاده مي کنيد، لازم است به مدت نيم ساعت آن را با آب بپزيد. -در تهيه اين سالاد به جاي کالباس مي توانيد گوشت سفيد يا قرمز و يا قارچ بريزيد. سالاد روسي با تن ماهي هم خوشمزه مي شود. -دستور گفته شده مطابق با ذائقه ايراني هاست اما اگر دوست داريد سالاد روسي اصل درست کنيد بايد يک عدد پياز کوچک و يک يا دو عدد خيار هم در سالاد بريزيد. در سالاد روسيه اصل تخم مرغ بيشتري نيز استفاده مي شود. –سالاد روسي با شويد و پيازچه هم يکي ديگر از انواع اين سالاد است. براي تهيه سالاد روسي با پيازچه و شويد، ميتوانيد هر مقدار که دوست داريد، شويد و پيازچه در سالاد بريزيد. – اگر از طعم هويج پخته در الويه روسيه لذت نمي بريد، ميتوانيد هويج را به صورت خام رنده کرده و در سالاد بريزيد. –سالاد روسي با لوبيا و سالاد روسي با لبو از انواع ديگر اين سالاد هستند که طبق ذائقه خودتان ميتوانيد اين مواد را به سالاد اضافه و يا جايگزين مواد ديگر کنيد. -ماست در سالاد روسي کمک مي کند سس مايونز کمتري مصرف کرده و سالادي رژيمي داشته باشيد. در صورت تمايل ميتوانيد ماست را حذف کنيد. -اگر ميخواهيد سالاد را چند ساعت بعد مصرف کنيد؛ مواد را داخل ظرف دربسته در يخچال بگذاريد و در زمان سرو سس مايونز را اضافه نماييد. در آن صورت ميتوانيد مقدار سس را بيشتر کنيد.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره