نان ترکيه اي براي سرو انواع غذا و پيش غذا
مزه/ زمان لازم: ۱ ساعت و ۴۵ دقيقه
📝 مواد لازم براي ۴ عدد سيميت:
آرد، ۵۰۰ گرم
خميرمايه فوري، ۱ قاشق چايخوري
شکر، ۱ قاشق غذاخوري
روغن مايع، ۳ قاشق غذاخوري
شير ولرم، ۳ قاشق غذاخوري
آب ولرم، ۱/۴ پيمانه
تخممرغ، ۱ عدد
نمک، ۲ پنس
شيره خرما، ۴ قاشق غذاخوري
آب، ۳ قاشق غذاخوري
📜 طرز تهيه:
شکر و مايه خمير را در آب ولرم ريخته و روي ظرف را بپوشانيد تا عمل بيايد.
در ظرفي ديگر آرد را الک کرده و تخممرغ را در آن بشکنيد. شير و روغن را داخل ظرف مايه خمير عملآمده ريخته و آن را کمکم به آرد اضافه کنيد و ورز دهيد. نمک را نيز اضافه کنيد.
خمير نبايد به دست بچسبد و يا خيلي سفت باشد. حدود ربع ساعت ورز دهيد تا لطيف و يکدست شود. سپس در ظرفي که کف آن آردپاشي و يا چرب شده بگذاريد، روي آن را با سلفون پوشانده و ۴۵ الي ۶۰ دقيقه در جاي گرم قرار دهيد.
سپس خمير را در وزنهاي ۱۲۰ گرمي چونه بگيريد و هرکدام را به صورت استوانهاي باريک و بلند باز کنيد. استوانهها را مانند طناب به هم بپيچيد و روي آنها را با مخلوط شيره خرما و آب براش زده و کنجد بپاشيد.
مجددا يک ربع استراحت دهيد و در اين زمان فر را با دماي ۲۴۰ درجه سانتيگراد گرم کنيد. سپس نان سيميت را ۳۰ دقيقه در اين دما بپزيد.
نکته: براي مرطوب شدن محيط فر در زمان آمادهسازي، داخل آن يک ظرف آب بگذاريد.
ممنون بابت همراهيتون، لطفا اگه نظري داريد برامون بنويسيد. 💚