غذاي ملل/ املت سبزيجات محبوب در خاورميانه
اطلاعات/ ششکوله غذايي عربيست که ظاهري شبيه املت گوجه و سبزيجات دارد. اگر چه اين غذا بيشتر در منطقه خاورميانه پخته ميشود، اما در اصل متعلق به کشورهاي شمال آفريقا يعني تونس و مراکش است.
چي لازم دارم:
روغن زيتون ۲ قاشق
پياز ۱ عدد متوسط
فلفلدلمهاي ۱ عدد
سير ۴ حبه
پودر زيره ۱ قاشق چايخوري
پاپريکا ۱ قاشق غذاخوري
نمک و فلفل به ميزان دلخواه
گوجه خرد شده نيم کيلوگرم
تخممرغ ۵ عدد
پنير صبحانه ۲ قاشق غذاخوري
گشنيز يا جعفري يک چهرم پيمانه
چطور بپزم:
پياز و فلفل دلمه خرد شده را در روغن زيتون ريخته و روي حرارت متوسط سرخ کنيد. سير، زيره، پاپريکا، نمک و فلفل را اضافه کنيد و چند دقيقه بعد حرارت را کم کرده و گوجههاي خرد کرده را اضافه کنيد تا به مدت ۲۰ دقيقه روي حرارت ملايم بپزند.
بهتر است گوجهها بدون پوست باشند. براي اين کار گوجهها را در آب داغ ريخته و بعد از چند دقيقه در آب يخ قرار دهيد تا پوست آنها راحت جدا شود. وقتي سس به جوش آمد، تخممرغها را يکي يکي به غذا اضافه کنيد.
سپس در تابه را بگذاريد تا تخممرغها به آرامي بپزند. بهتر است زردهها کمي عسلي باشند تا هنگام سرو روي غذا روان شوند.