همشهري آنلاين/ مواد لازم
باميه؛ يک کيلوگرم
سير؛ يک بوته
فلفل تند؛ ۴ – ۵ عدد
نمک به ميزان لازم
ميخک؛ ۲ عدد
سرکه سفيد به ميزان لازم ( از سرکه انگور يا سيب هم مي‌توان استفاده کرد)
سبزي شامل ترخون و شويد؛ از هرکدام يک ساقه
آبجوش سرد شده؛ يک ليوان
شيشه ترشي به تعداد لازم
طرز تهيه ترشي باميه
► مرحله اول
باميه‌ها را پاک کنيد و بدون اين‌که ساقه را آن جدا کنيد بشوييد و بگذاريد خشک شود.

► مرحله دوم
در مرحله بعد سيرها را پوست بگيريد و بشوييد و بگذاريد تا خشک شود. باميه را داخل يک شيشه تميز بريزيد و لابه‌لاي آن فلفل، ميخک، سبزي و سير قرار دهيد.

► مرحله سوم
در نهايت نمک و سرکه را مخلوط کنيد و بريزيد تا روي مواد را بگيرد. روي شيشه را با يک پلاستيک پوشانده و درِ آن را محکم ببنديد. ترشي باميه را در يک محيط خنک و تاريک نگهداري کنيد تا عمل آيد.
♦ براي آشنايي با نکات کليدي درست کردن ترشي باميه ويدئو را نگاه کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar