خراسان/ چي لازم دارم:

گوشت بوقلمون (چرخ کرده نيمه پخته) -  560 گرم
 نان تست -  يک عدد
 روغن زيتون فرابکر -  يک و يک دوم قاشق چاي خوري
 برگ جعفري تازه (ريز خردشده) - يک چهارم پيمانه
 پياز (ريز خردشده) -  2 قاشق غذاخوري
 تخم مرغ -  يک عدد
 پاپريکا - يک و يک دوم قاشق چاي‌خوري
 زيره (پودرشده) - سه چهارم قاشق چاي خوري
 پودر سير - يک دوم قاشق چاي‌خوري
 فلفل قرمز (پودرشده) - يک چهارم قاشق چاي‌خوري
 نمک - يک دوم قاشق چاي‌خوري
فلفل سياه (پودرشده) - به مقدار لازم
 روغن  -  به مقدار لازم
 نان همبرگر- 10 عدد
 برگ کاهو- به مقدار لازم
 گوجه فرنگي (خردشده) -  براي سرو
خيارشور -  براي سرو
مواد لازم سس:
 سس مايونز -  يک دوم پيمانه
 برگ ريحان تازه (ريز خردشده) -
  2 قاشق سوپ خوري
 برگ جعفري (تازه) -  يک قاشق سوپ خوري
 آب ليمو -  يک قاشق سوپ خوري
 پوست رنده شده ليمو – کمي
 چطور بپزم:
1- ابتدا قسمت هاي سفت دور نان تست  را جدا کنيد و روي آن روغن زيتون بريزيد تا کاملا خيس بخورد. سپس نان را به ابعاد کوچک برش بزنيد و در ظرف مناسبي با گوشت بوقلمون چرخ کرده، برگ جعفري ريز خردشده، پياز ريز خردشده، تخم مرغ، پاپريکا، زيره، پودر سير، فلفل قرمز پودرشده، نمک و فلفل سياه پودرشده قرار دهيد و به خوبي با چنگال يا دست مخلوط کنيد.
2- پس از اين‌که مواد را به خوبي مخلوط کرديد، گلوله هايي از مواد جدا و کف دست خود کمي پهن کنيد.
3- براي تهيه سس، تمام مواد را در ظرف مناسبي با هم به خوبي مخلوط کنيد تا يکدست شود.
4- همبرگرها را گريل کنيد تا کاملا بپزند. همچنين مي توانيد آن‌ها را در روغن مايع سرخ و در صورت تمايل نان ها را نيز گريل کنيد. براي سرو همبرگرها را درون نان ها قرار دهيد و ساندويچ ها را با گوجه، کاهو و خيارشور پرکنيد.


به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar