نماد آخرین خبر

کيک شکلاتي خيس مغزدار؛ با فر و بدون فر

منبع
ستاره
بروزرسانی
 کيک شکلاتي خيس مغزدار؛ با فر و بدون فر

ستاره/ کيک شکلاتي، آن هم از نوع خيسش، يکي از محبوب‌ترين کيک‌ها در سراسر جهان است که کمتر کسي توان مقاومت دربرابر آن را دارد. اگر شما هم از پخت کيک خانگي لذت مي‌بريد و طعم کاکائو از مزه‌هاي مورد علاقه‌ي شماست با اين آموزش طرز پخت کيک شکلاتي خيس مغزدار با ما همراه باشيد. طرز تهيه‌ي اين کيک شکلاتي بسيار آسان است و همه با هر امکاناتي مي‌توانند آن را در خانه تهيه کنند؛ بدون همزن يا حتي فر. ضمن اينکه در اين دستور پخت شما مي‌توانيد از تخم مرغ کامل استفاده کنيد و نيازي به جداسازي اين دو از يکديگر نيست.
 
مواد لازم براي کيک شکلاتي خيس مغزدار
آرد سفيد قنادي يک و سه چهارم پيمانه
شکر دو پيمانه
پودر کاکائو مرغوب سه چهارم پيمانه
پوره‌ي موز رسيده (اختياري) دو عدد متوسط يا يک پيمانه
شکلات خرد شده به ميزان لازم
شير يک پيمانه
تخم‌مرغ دو عدد متوسط
روغن يک دوم پيمانه
آب ولرم يک دوم پيمانه
بکينگ پودر دو قاشق چاي‌خوري
وانيل يک چهارم قاشق چاي‌خوري
نمک يک دوم قاشق چاي‌خوري


 
طرز تهيه کيک شکلاتي خيس مغزدار
پيش از آنکه شروع به تهيه‌ي مايه‌ي کيک کنيد، فر را در دماي ۱۸۰ درجه روشن کنيد و اجازه دهيد تا گرم شود. سپس مراحل زير را دنبال کنيد:
در ابتدا ترکيب آرد و پودر کاکائو را در داخل يک کاسه سه مرتبه الک کنيد تا به خوبي سبک شوند.
بعد شکر، بيکينگ پودر و نمک را اضافه کنيد و به آرامي هم بزنيد.
در يک ظرف جداگانه، دو عدد تخم مرغ را با شير، آب و روغن ترکيب کنيد و سپس وانيل و در صورت تمايل پوره‌ي موز را بيافزاييد.
تمامي اين مواد مايع را با يک عدد چنگال هم بزنيد تا به خوبي با هم ترکيب شوند و سپس به مواد خشک اضافه کنيد.
سپس دو مرتبه با چنگان و با استفاده از حرکاتي دوراني هم بزنيد تا مايه‌ي کيک يک دست شود. در اين مرحله مي‌توانيد از همزن نيز استفاده کنيد.
قالبي مناسب (مايه‌ي کيک بايد دو سوم قالب را پر کند) براي کيک انتخاب کرده و کف و ديواره‌هاي آن را چرب کنيد.
سپس مواد را داخل قالب بريزيد و در فر قرار دهيد.
پس از ۳۰ دقيقه اگر کيک آماده بود، فر را خاموش کنيد و اجازه دهيد تا ۱۰ دقيقه کيک داخل فر خاموش بماند.
سپس کيک را خارج کرده و آن را از وسط نصف کنيد. داخل لايه‌ي زيري را کمي خالي کرده و چيپس شکلات و هرگونه مواد ديگري مثل خامه را درون آن قرار دهيد.
نيمه‌ي ديگر کيک را روي آن بگذاريد و کمي فشار دهيد تا خوب به هم بچسبند.
کيک شما آماده‌ است!

طرز تهيه‌ي کيک شکلاتي خيس مغزدار بدون فر
درصورتي که به فر دسترسي نداريد، پس از آماده کردن مايه‌ي کيک به روش بالا به روش زير عمل کنيد:
يک قابلمه‌ي بزرگ انتخاب کنيد و آن را روي شعله بگذاريد.
يک جسم فلزي را وسط قابلمه قرار دهيد؛ مثل يک سه پايه، يک آبکش فلزي يا چند عدد ليوان فلزي.
درب قابلمه را با دم‌کني در جاي خود بگذاريد و ۱۵ دقيقه صبر کنيد تا داخل آن گرم شود.
 سپس قالب کيک را داخل قابلمه بگذاريد و اجازه دهيد کيک آماده شود.
دقت کنيد که نبايد تا ۳۰ دقيق درب قابلمه را برداريد تا از خروج حرارت جلوگيري شود.
کيک شما پس از ۵۰ دقيقه آماده خواهد بود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره