طرز تهيه کوکو سيب زميني خوشمزه با ژامبون
باشگاه خبرنگاران/ در اين مطلب دستورالعمل تهيه کوکو سيب زميني با ژامبون را به شما عزيزان آموزش دادهايم.
کوکوها از آن دسته غذاهاي خوشخوراک و پرطرفدار هستند که براي يک وعده سبک و خوشمزه مثل شام يا پيشغذا ميتوانند سرو شوند. يکي از کوکوهايي که بچهها خيلي آن را دوست دارند، کوکو سيب زميني است. در اين مقاله براي تهيه اين کوکو کمي ابتکار به خرج داديم و آن را با ژامبون مرغ درست کرديم. شما ميتوانيد بسته به سليقهتان از ژامبون گوشت يا ترکيب هر دو استفاده کنيد. با طرز تهيه کوکو سيب زميني با ژامبون همراه ما باشيد.
چي لازم داريم:
سيب زميني ۵۰۰ گرم
تخم مرغ دو عدد
ژامبون مرغ يا گوشت ۳۰۰ گرم
پيازچه ۱۰۰ گرم
پنير پيتزا پروسس ۲۰۰ گرم
آرد سفيد به مقدار لازم
آرد سوخاري به مقدار لازم
چجوري درست کنيم:
براي شروع سيب زمينيها را آبپز کرده و بعد از اين که کمي خنک شدند، پوست کنده و داخل يک کاسه رنده کنيد.
ورقههاي ژامبون را به صورت نگيني ريز خرد کنيد و به سيب زميني اضافه کنيد.
پيازچهها را هم به صورت ريز نگيني خرد کنيد و به کاسه اضافه کنيد.
در اين مرحله پنير پيتزا را به مواد اضافه کنيد. سپس مقداري نمک و فلفل و زردچوبه بزنيد.
تمام مواد را به خوبي مخلوط کنيد تا يکدست شوند.
به اندازه يک گردو از مواد کوکو برداريد و به کمک دست آن را حالت دهيد و داخل يک سيني بچينيد. سيني را حدود نيم ساعت تا چهل دقيقه داخل يخچال قرار دهيد.
در اين فاصله تخم مرغها را داخل يک کاسه و آرد سفيد و آرد سوخاري را در دو کاسه مجزا بريزيد.
بعد از اين که کوکوها را از يخچال بيرون آورديد، آنها را به ترتيب داخل تخم مرغ، آرد سفيد و آرد سوخاري بغلتانيد.
داخل يک تابه مقداري روغن ريخته و روي حرارت قرار دهيد تا روغن حسابي داغ شود.
کوکوها را يکييکي سرخ کنيد. داخل سيني يک پارچه تميز پهن کنيد و کوکوها را روي پارچه قرار دهيد تا روغن اضافيش گرفته شود. سپس آنها را داخل ظرف مناسب سرو کنيد.
براي اطمينان از سالم بودن و کيفيت ميتوانيد خودتان در منزل ژامبون خانگي تهيه کنيد.