برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ميز اردور/ ترشي انبه؛ دورچين هميشه متفاوت

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
ميز اردور/ ترشي انبه؛ دورچين هميشه متفاوت

غذاکده/  امروز قصد داريم طرز تهيه ترشي  انبه رب گوجه اي را به شما آموزش مي دهيم.

مواد لازم:
انبه کال
سرکه سفيد
آبليمو يک قاشق غذاخوري
شکر يک قاشق غذاخوري
تخم گشنيز

سياه دانه
فلفل هندي
نمک
زردچوبه
سير
رب گوجه

دستورتهيه:
انبه رو بشوريد و خشک کنيد و با پوست يا بدون پوست به شکل دلخواه تيکه کنيد و نمک و زردچوبه بهش بزنيد و تو ابکش بذاريد حدودا ۷،۸ ساعت بمونه.
بعد از اون تخم گشنيز رو بدون روغن توي تابه تفت بديد.
داخل قابلمه رب بريزيد و سرکه رو اضافه کنيد، سرکه گرم که شد خاموش کنيد و شکر (يک قاشق براي گرفتن تندي سرکه) و آبليمو رو بزنيدو ادويه جات و سيرخرد شده اضافه کنيد و انبه‌ها هم اضاف کرده و داخل شيشه بريزيد.
اگر مي خواهيد ترشي خوشرنگ قرمز بمونه بايد داخل يخچال نگهداري کنيد، بيرون بذاريد قهوه‌اي رنگ ميشه.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar