برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ خوراک گوشت و چغندر؛ خوش رنگ و طعم

منبع
غذالند
بروزرسانی
غذاي اصلي/ خوراک گوشت و چغندر؛ خوش رنگ و طعم

غذالند/ خوراک گوشت و چغندر روسي يکي از غذاهاي لذيذ و پرطرفدار از اروپاي شرقي و روسيه است. اين غذا کمي شبيه سوپ برش روسي است. اما مواد اوليه آن ها و نحوه پختشان تفاوت هاي اندکي دارد. مواد اوليه براي تهيه اين غذا چغندر قرمز، گوشت، جعفري، گوجه فرنگي و سير است. چغندر قرمز يا همان لبو يکي از خوشمزه ترين سبزيجات موجود در فصل پاييز و زمستان است. در واقع به گياه آن چغندر گفته مي شود. پس از پختن چغندر به اصطلاح به آن لبو مي گويند.

لبو گياهي با طبع گرم است. اين سبزي پر خاصيت سال ها است که به عنوان دارو براي درمان امراض مختلف استفاده مي شود. ميزان کالري چغندر قرمز بسيار پايين است و سرشار از فيبر، آهن، مس، پتاسيم و کلسيم است. لبو براي کم خوني بسيار مفيد مي باشد. از آن جا که چغندر قرمز غني از اسيد فوليک است مصرف آن به زنان باردار بسيار توصيه مي شود. گفته مي شود که مصرف چغندر قرمز براي افزايش باروري در مردان بسيار مفيد است. چغندر يک ضد عفوني کننده قوي و آنتي باکتريال و سرشار از ويتامين سي است و براي درمان سرماخوردگي و آنفولانزا بسيار مفيد است. از ديگر خواص چغندر مي توان به سم زدايي کبد، پيشگيري از بيماري هاي قلبي و عروقي، درمان روماتيسم و کم خوني اشاره کرد. يکي از بهترين راه ها براي مصرف چغندر ترکيب آب چغندر همراه با آب هويج است.
درست است که چغندر قرمز خواص درماني بسيار زيادي دارد اما مصرف بي رويه آن اصلا توصيه نمي شود. زيرا ممکن است باعث سنگ کليه، افزايش ضربان قلب، تب، اسهال و لرزش و استفراغ شود. اگر داروهاي خاصي مصرف مي کنيد بهتر است پيش از ميل کردن چغندر با پزشک خود مشورت کنيد زيرا ممکن است دچار مسموميت شويد.
آشپزي روسيه بسيار متنوع و جذاب است. ما هر روز در غذالند دستور پخت هاي تازه و متفاوتي را قرار مي دهيم. اگر به آشپزي روسي و اروپاي شرقي علاقه داريد، دستور تهيه ماشروم جوليان، واتروشکا، پلمني و سوپ برش را از دست ندهيد.
چي لازم دارم:

گوشت: ۳۰۰ گرم
چغندر قرمز: ۳ عدد
سيب زميني: ۲ عدد
رب گوجه فرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
سير: ۲ حبه
پياز: ۲ عدد
هويج: ۲ عدد
جعفري خرد شده :۳ قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي: ۲ عدد
سرکه: ۱ قاشق غذاخوري
شکر: ۱ قاشق غذاخوري
کره: ۱ قاشق غذاخوري

نمک : به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
چطور بپزم:
 گام 1گوشت خرد شده را همراه با يک عدد پياز رنده شده تفت دهيد.
 گام 2بعد از اينکه رنگ گوشت کمي تغيير کرد ۴ ليوان آب به آن افزوده روي حرارت ملايم گوشت را بپزيد.
 گام 3پوست چغندر را بگيريد و با رنده درشت رنده کنيد.
 گام 4چغندر را همراه با سرکه و رغن در تابه تفت دهيد.
 گام 5به مواد شکر و رب گوجه اضافه کرده و همچنان تفت دهيد.
 گام 6صبر کنيد تا رشته هاي چغندر رنده شده کمي نرم شوند سپس آن را از روي حرارت برداريد.

 گام 7۱ پياز خرد شده را با مقداري کره در ماهيتابه تفت دهيد.
 گام 8سپس هويج پوست کنده و رنده شده را به آن بيفزاييد و تا نرم شدن هويج آن ها را تفت دهيد.
 گام 9۱ الي ۲ ساعت صبر کنيد تا گوشت کاملا پخته شود.
 گام 10سپس سيب زميني هاي خرد شده را به گوشت اضافه کنيد.
 گام 11۱۵ دقيقه مهلت دهيد تا سيب زميني ها نرم شوند.
 گام 12همه موادي را که قبلا تفت داده ايد به گوشت بيفزاييد. ۱۵ دقيقه صبر کنيد.
 گام 13گوجه فرنگي ها را پوست بگيريد و خرد کنيد.
 گام 14سپس آن ها را همراه با جعفري خرد شده، سير رنده شده و نمک و فلفل به گوشت اضافه کنيد.
 گام 15خوراک را روي حرارت ملايم قرار دهيد و ۱۵ دقيقه صبر کنيد تا کمي بجوشد و کاملا جا بيفتد.
 گام 16پس از نيم ساعت خوراک شما آماده است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره