پفک نمکي خوشمزه را خودتان در منزل درست کنيد
خراسان/ همه ميدانيم پفک فاقد ارزش غذايي و سرشار از مواد مصنوعي و فراوري شده و مضر است. در تهيه پفک از روغن با ترانس بالا استفاده ميشود که باعث افزايش وزن، چربي خون و در نهايت بيماريهاي قلبي عروقي ميشود. مصرف پفک توسط کودکاني که در سنين رشد هستند موجب اختلال بزرگي در روند تکاملي رشد آنها ميشود، از سوي ديگر کالري زياد پفک، موجب چاقي و افزايش وزن کودکان ميشود که ميتواند زمينهساز انواع بيماريهاي متابوليک مانند ديابت، بيماريهاي قلبي عروقي، انواع سرطانها و... شود. براي سلامت فرزندانتان بهتر است خودتان در منزل پفک نمکي درست کنيد تا هم نياز و هوس بچهها به خوردن تنقلات برطرف شود هم خوراکي سالم بخورند.
مواد لازم
آرد گندم- ۱۰۰ گرم
کره - ۹۰ گرم
پنير رنده شده ريز و نرم (پنير چدار يا گودا) - ۱۰۰ گرم
طرز تهيه پفک نمکي خانگي
فر را از قبل گرم کنيد. کره را به مدت ۴۵ ثانيه در مايکروفر گرم کنيد تا نرم شود. آرد و پنير را اضافه و با چنگال مخلوط کنيد تا خميري نرم به دست آيد. در صورت تمايل ميتوانيد از قالبهاي گرد کوچک براي شکل دادن به پفک استفاده کنيد. با خمير توپهاي کوچکي تهيه کنيد. با اين مقدار حدود ۲۴ عدد خمير گرد و کوچک تهيه ميشود. قلقليها را روي کاغذ مخصوص فر که از قبل کمي چرب کرديد و در سيني بگذاريد و با دست کمي فشار بدهيد تا صاف بشود. سپس در فر با درجه ۱۹۰ سانتي گراد به مدت حدود ۱۲ دقيقه تا وقتي که روي پفکها طلايي شود بپزيد. زمان به حرارت فر بستگي دارد.
نکته: اين پفک خوشمزه نيازي به رنگ ندارد و مقوي است و مواد افزودني و نگهدارنده هم ندارد.