طرز تهيه کاسا رلينا

باشگاه خبرنگاران/ يکي از لذتهاي اساسي سفر به کشورهاي مختلف امتحان کردن غذاهاي مختلف آن کشور است. اما به دليل اين که امکان سفر به همه کشورها وجود ندارد ميتوانيم بعضي از اين غذاها را در منزل تهيه کنيم و با طعم و مزه آن و با سليقه و فرهنگ غذايي آن کشورها آشنا شويم. کاسا رلينا غذاي معروف کشور پرو است و به سليقه غذايي ما ايرانيها نزديک است. در ادامه با طرز تهيه اين غذاي خوشمزه آشنا ميشويم.
مواد لازم براي تهيه کاسا رلينا
آب ليمو يک چهارم پيمانه
سيب زميني پخته شده پنج عدد
نمک يک قاشق چايي خوري
فلفل يک دوم قاشق چايي خوري
فلفل چيلي زرد دو قاشق غذاخوري
سينه مرغ پخته شده دو تکه
سس مايونز دوقاشق غذا خوري
نخود فرنگي پخته شده يک دوم پيمانه
هويج پوست کنده و پخته شده دو عدد
پياز خرد شده دو عدد
جعفري خرد شده تازه يک قاشق غذا خوري
زيتون بدون هسته يک دوم پيمانه
تخم مرغ کاملا پخته شده دو عدد
طرز تهيه کاسا رلينا
سيب زمينيها را بعد از پخته شده پوست بگيريد و آنها را رنده کنيد. در صورت تمايل ميتوانيد به جاي رنده کردن، به کمک پورهکن آنها را پوره کنيد تا کاملا نرم شوند. سيب زميني، آبليمو، نمک، فلفل و چيلي را درون کاسهاي بريزيد و آنها را خوب با هم مخلوط کنيد.
سينه مرغ را درون کاسهاي مجزا بريزيد و نخود فرنگي، پياز، هويج و سس مايونز را به آن اضافه کنيد و آنها را با هم، هم بزنيد.
نيمي از مخلوط سيب زميني را کف يک ظرف پيرکس پهن کنيد تا تمام سطح ظرفتان را بپوشاند. سپس ترکيب سينه مرغ با بقيه مواد را روي آن بريزيد و پخش کنيد. در نهايت روي مرغها را با باقي مانده سيب زمينيها بپوشانيد.
اين غذا آماده است. بهتر است آن را قبل از سرو کردن به مدت يک ساعت درون يخچال قرار دهيد تا طعم بهتري پيدا کند. هنگام سرو روي آن را با جعفري، زيتون و تخم مرغ تزيين کنيد و آن را سرو کنيد.